Inlägg från: xMariax |Visa alla inlägg
 • xMariax

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Amerika: Appstore är väl för Iphone och Play för android tror jag.

  Jag har valt ring sen några månader tillbaka.. Schalins Europa Allians Turin eller något liknande.. Kostar ca 6500:- och är precis enligt min smak! Blivande maken däremot vet fortfarande inte ens om han vill ha en ny ring eller inte.. Om han ska ha ring så vill han ha en sån där i svart material. Vet någon av er vad det heter eller vart man kan få tag på det? 

   


 • xMariax
  Amerika: Jo så är det nog. Haha, har ingen koll på sånt där!
  Min förlovningsring är en enkel slät silverring, rundad inte kantig. Men jag vill så gärna ha den ringen så passar dem inte kommer jag vara så ful att jag tar av förlovningsringen.. Tungan ute

  Veronica: Haha, nej vad kul att vi tittat på nästan samma ringar! De är verkligen jättesnygga!
  amerika skrev 2013-08-15 20:28:41 följande:
  Okej, menar du den turkosa klänningen fast i gammelrosa?
  Mysigt att ha barnen med i följet! Hade jag oxå haft om jag hade yngre barn, men tvivlar starkt på att min fjortonåring skulle vilja det... fast han får såklart om han vill!!
  Jag tror att det är samma klänning fast fram och baksida och i olika färger.. Solig
   
 • xMariax
  Amerika: Sånt som händer.

  Oj, vilken svår fråga! Jag har aldrig brytt mig om att måla mina naglar.. Målar ju och det är inte praktiskt att ha nagellack om man måste skrapa bort en massa torkad färg från naglarna. Så för mig blir det nog fransk manikyr eller dylikt eftersom att färg skulle vara för annorlunda på mig.. Ungefär hurdant mönster hade du tänkt? Om jag inte är helt ute och cyklar så finns det väl som stensiler att köpa? 
 • xMariax
  amerika skrev 2013-08-18 10:54:58 följande:
  Visst är det fint med släta ringar oxå - min förlovningsring är slät och förra gången jag gifte mig hade jag släta ringar, jag gillar det!

  Men det är ju kul m lite bling! Tungan ute
  Så känner jag inför valet av vigselring.. Jag har alltid annars bara släta silversmycken.
 • xMariax
  Pingel skrev 2013-08-18 11:39:00 följande:
  Ja, jag hoppar också in i tråden då! Vi har valt 24 maj nästa år för då firar vi 5 årig förlovning Skrattande
  Kyrkan bokad och vi ska och kika på lokal på tisdag.
  Haha, Välkommen! Om jag inte minns helt fel så är vi 4 som också gifter oss den 24.
  amerika skrev 2013-08-18 11:42:03 följande:
  Samma här! Jag är verkmligen ingen bling-människa! Men det är skillnad med vigselringen tycker jag. Plus att min fästman inte tycker jag ska ha nåt annat än bling! Det är ju trevligt Tungan ute

  Och på tal om ringar:
  Han har två förlovningsringar! När vi beställde var han lite stressad och expediten ganska ointresserad av att hjälpa oss, så hans ring blev alldeles för stor! Den har han nu på höger långfinger istället och så fixade vi en ny förlovningsring som han bär på vänster ringfinger (titan - blev billigare att beställa nytt än att storleksändra!) Ringarna är ju inte alls pråliga och nu vill han ha det så. "Jag är dubbelt upptagen" säger han. Lite gulligt faktiskt...
  Men han kommer inte att ha en vigselring oxå. Det blir kanske lite mycket...
   Har ni funderat på om han kanske ska gravera in vigseldatum också bara? Det är det vi funderar på till min m2b ifall han inte vill ha en till (han är osäker).
 • xMariax

  Vi kommer kanske ha festprogram, men inget bestämt ännu.. Isåfall blir det väl ett litet häfte med information om mat, lite om gästerna, etc ..

   Veronica: Redan? Förvånad Nu känner jag mig stressad ju!


 • xMariax

  Vi funderade också på lime från början! Men nu så blir det marinblått istället.

  Jag har alltid innan tänkt att jag ska sminka mig själv för att spara pengar, men har nu räknat lite och med min ovana (sminkar mig i princip aldrig) och med tanke på allt smink jag skulle behöva köpa så skulle det innebära ca 700:- på bara sminket.. Jag funderar på om det kanske vore värt att lägga några hundralappar extra för att slippa sminka själv och bara få njuta då? Jag är ju som sagt helt ovan också, så resulktatet är jag inte 100% säker på.. 


 • xMariax
  brudskor skrev 2013-08-19 15:33:13 följande:
  Kom och tänka på Make up Store, om det finns där du bor kan man ju boka en sminkning för 495 kr och få smink för samma summa.
  Jag tror inte att make up store finns där jag gifter mig.. :-/ Hur som helst så kan jag inte sminka mig bra.. Jag kan i princip bara hantera mascara..
 • xMariax
  amerika skrev 2013-08-19 17:57:10 följande:
  Alltså, jag kan ju inte bestämma över dig men... om du vill göra det själv, så kan du lära dig! Kolla tutorials på YouTube, finns hur många som helst! Och sedan är det bara att sätta igång och öva! Och när du övar hemma, varje kväll, så gör det ju inget att det blir fel, det är bara att ta bort och göra om nästa kväll. Du är ju dessutom konstnär, så jag tror nog du skulle kunna få till snitsen!

  Men som sagt, mysigt att bli ompysslad!
  Tror du det? Jo jag kan väl kanske titta iaf och testa. Mitt största problem är att eyelinern alltid blir för tjock så jag får stå och tvätta bort lite med tops och vatten, men eyelinern lägger man ju över foundation och så..
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014