• xMaria­x
  Äldre 1 Aug 12:13
  154625 visningar
  792 svar
  792
  154625

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Nej men gud vad otäkt!!


 • xMaria­x
  Äldre 10 Aug 19:39

  Oj vad mycket jag har missat! Förvånad Ska läsa igenom allt alldeles strax!
  Familjen blev bjuden på semester till Gotland denna vecka, så vi har varit iväg och njutit av solen, god mat, medeltidsmarknaden och givetvis varandras sällskap. Åkte in till visby om dagarna och spelade Trivial Pursuit med lite kall öl om kvällarna. Hel mysigt! Firade både min och m2bs morfars födelsedag där också (20 & 70 år).
  Men nu är vi tillbaka på fastlandet och jag är tillbaka på bröllopstorget! Amerika Vilket bra pris för lokalen! Förvånad En av de sunkigare här i stan kostar ca 5000:- att hyra för 24 timmar. Som tur är ska vi ju gifta oss i m2bs hemstad. Och vad kul med smyckena! Mindre kul med dina näras reaktioner, men de menade säkert väl egentligen. 

  Veronica84  Vad härligt att prova klänningar! Jag känner lite som du; jag skulle vilja köpa från kina men sen vågar jag inte utifall att något blir fel.

  Angående folks reaktioner;
  Alla i vår bekantskapskrets har blivit jätteglada. Vi bor ju ihop sen 2 år tillbaka, är förlovade sen 3 år tillbaka och har barn tillsammans så de har bara väntat.
  Mina svärföräldrar klagar däremot över hur mycket allt kommer att kosta och anser att vi inte har råd eftersom att vi studerar och är föräldralediga. Något jag egentligen inte tycker angår dem.
  Men annars är det bara posetivt! Folk som bjuder in sig själva (tex ytligt bekanta) är väldigt jobbigt dock..
  Släkt och vänner vill hjälpa till så gott de kan och de alla erbjuder sin hjälp med kontakter och dylikt. Mina föräldrar vill stödja lite ekonomiskt också.

  På tal om det! Min svärfar har eventuellt fixat transport för oss från kyrkan! Kontakter är bra.  

  Oj oj oj så virrigt allt blev.. Skäms 


 • xMaria­x
  Äldre 10 Aug 21:07
  amerika: Om det blir det vi diskuterade, så blir det någon gammal volvomodell från 50-talet.. Jag kan inte bilar. Men snygg va den!
 • xMaria­x
  Äldre 11 Aug 12:20
  Veronica: Nej vad kul! Jag hoppas att du uppdaterar med bilder sen! Vilken kinasida beställde du ifrån?
 • xMaria­x
  Äldre 11 Aug 19:43

  Åhh så fina klänningar!! Själv så har jag fastnat helt för denna klänning http://www.alfredangelobridal.eu/Collections/Plus-Size-Bridal/867/?pg=3 designad av Alfred Angelo. Är väldigt förtjust i hans designer, men har inte riktigt rätt kropp för att bära den..


 • xMaria­x
  Äldre 11 Aug 19:51

  Hur gör ni andra med efternamn förresten?

  Vi har alltid innan pratat om att ta m2bs efternamn, men ju mer jag tänker på det ju osäkrare blir jag.. Jag verkligen ÄLSKAR mitt efternamn och det är väldigt ovanligt (m2b har ett väldigt vanligt namn) men mitt efternamn passar inte alls med hans eller vår sons namn.. :-/ Jag tänkte ett tag ändra mitt efternamn till mellannamn, men ja.. Jag vet inte...
  Just nu disskuterar vi om att kanske ta min farmors flicknamn, det är gammalt, ovanligt och väldigt fint och jag skulle inte känna att jag ''lämnar'' min familj..  


 • xMaria­x
  Äldre 11 Aug 19:53
  amerika: Tror du det? Jag är ca 170 cm lång, men äppelformad och väldigt  fet.. :-/
 • xMaria­x
  Äldre 11 Aug 20:19

  Jag har provat en a-linje formad klänning förrut, och du har rätt i det du säger att det gör underverk! Tänkte åka och prova exakt denna i Stockholm nån gång i höst (oktober antagligen) så då får vi se.

  Angående efternamn så håller jag helt med dig.. Det känns som att man SKA heta samma efternamn. Som tur är så har vi gott om tid att diskutera detta! 


 • xMaria­x
  Äldre 11 Aug 21:52

  Haha jag har samma ''problem'' som du Veronica. Vanligt i finland men inte här..

  Jag har också nedräknare till mobilen..  


 • xMaria­x
  Äldre 15 Aug 12:07

  Min heter ''Wedding countdown'' och finns i Play butik. 


Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014