• Äldre 15 Sep 12:35
  119843 visningar
  792 svar
  792
  119843

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Då var jag med klänning! Blev trots allt inte den på bilden utan en annan. Kan lägga upp bild sedan om någon vill se :) Pronoviasklänningen kändes inte bra när jag provade den andra gången så blev den jag först föll för. Den känns super kul och samtidigt väldigt skönt att ha det gjort.


  24 Maj 2014
 • Äldre 15 Sep 14:58

  Vilken fin klänning du valt! Så himla fint med knappar bak tycker jag. Blev iof inga knappar för mig när jag valde andra klänningen men lyckades iaf hitta en utan knyt bak (som jag inte ville ha). Sitter på paddan nu men min klänning är en sweetheart 5993, det bästa av allt är att den redan sitter typ perfekt, behöver bara tas in lite över brösten. Skönt att åtminstone slippa X antal tusen för att fixa passformen när klänningen ändå blev dyrare än jag först tänkt redan som den är... Ang buffé ellerr 3-rätters kommer vi att ha 3- rätters från restaurangen vi ska vara på. Hade vi haft en annan lokal hade jag kunnat tänka mig att göra några grejer och beställa några.


  24 Maj 2014
 • Äldre 18 Sep 20:28

  Vad roligt med tärnklänningar! Själv har jag enorma problem med att hitta mintgröna klänningar till mina tärnor i rätt nyans..


  24 Maj 2014
 • Äldre 22 Sep 19:09

  Jättefin! Jag köpte min på ramona design, de var väldigt gulliga. Jag får inte länken till tärnklänningen att fungera, du vill inte prova att lägga upp den igen?


  24 Maj 2014
 • Äldre 22 Sep 21:07

  Väldigt bra att det finns alternativ till dyra klänningar! Söt tärnklänning också :) Ingen ide att jag gör radbrytning när det ändå inte kommer med. Hoppas ni kan bortse från det!


  24 Maj 2014
 • Äldre 23 Sep 20:51

  Yeeej, äntligen har jag hittat en bra sida för tärnklänningarna! Daisy bridal house på etsy.


  24 Maj 2014
 • Äldre 26 Sep 10:14

  Så, nu sitter jag för ovanlighetens skull vid datorn och kan lägga upp bilder. Hoppas det är ok med en liten bildbomb :)

  Först kommer mina prototyper på STD och inbjudan. Vi har köpt en stämpel med våra namn och datumet som vi kommer att stämpla på framsidan av inbjudan i silver, och på alla andra trycksaker (förutom STD som är för små)
  Här är jag i min klänning, ber om ursäkt för den dåliga bilden!


  Klänningen på modellen, ville visa bak också då den är lite V formad där.   
  24 Maj 2014
 • Äldre 28 Sep 09:07

  Åh vad roligt Amerika! Grattis!! Vad kul att komma i gång "på riktigt" nu då, och kul med så många nära vänner "inblandade". Jag ska till London i november och tänkte kolla efter tärnklänningar där, och en till dottern, men hittas inget blir det en tärnkväll efter det när vi kollar klänningar osv. I övrigt planerar jag nog mest själv, är lite kontrollfreak ;) Tack! Har inte bestämt riktigt hur jag ska göra med hår osv, men vill nog ha en ganska enkel frisyr, inte massa lockar och grejer men kanske lite tvinnat/flätat. Hade aldrigt tänkt på slöja innan men provade faktiskt en och det var väldigt fint. Dock kostade den nästan 2000:- så blir till att beställa från Ebay i så fall, det var små pärlor på den jag provade och det var väldigt fint då det inte är något sådant på klänningen. Ska testa med ett pärlhalsband till som jag fick när jag konfirmerades. Det har ganska små pärlor i vitt och mörkgrått, tror det kan bli fint men vi får väl se :) Igår frågade vi vår toastmaster också och i dag ska vi fråga den vi hoppas vill vara typ värdinna och hjälpa till med praktiska saker, jag inte riktigt litar på toastmastern där... :p Ledsen för den uteblivna radbrytningen... Att de inte fixar det!!!!


  24 Maj 2014
 • Äldre 6 Oct 19:37

  Gud vad lyxigt med en personlig hårstylist ;) Det vill jag med ha! Jag har kollat runt en hel del på frisyrer och det lutar nog åt en knut på något vis. Gillar tvinnat och flätor också men är lite rädd för att en "slarvig" uppsättning inte kommer att hålla hela dagen. Vill ev också ha ett fint hårsmycke.


  24 Maj 2014
 • Äldre 8 Oct 20:20

  Vi skickade ut våra save the date igår och tänkte skicka ut inbjudningarna så de kommer fram på alla hjärtans dag.


  24 Maj 2014
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.