• xMaria­x
    Äldre 2 Jul 10:27
    153043 visningar
    792 svar
    792
    153043

    Vi som gifter oss i Maj 2014

    amerika: Ja verkligen! Kyrkan såg jättefin ut på bilderna men i verkligheten var den jättemörk och förfallen! Förvånad Den som vi har bokat nu har vi däremot inte varit i, vi bara litar på att det blir fint..

    Kyrkan ser ut såhär:


     



    Och lokalen:


     




    Jussdet! Vi kollade lite på caketoppers här om dagen, eftersom att vi båda älskar medeltid, fantasy, rollspel, lajv och allt som hör där till så ville vi gärna hitta något passande det.. Vilket vi också gjorde! Skulle nästan vilja beställa nu på en gång!
    Av en säljare från etsy!


     
  • xMaria­x
    Äldre 2 Jul 15:42
    #63
    amerika: Ja vi är helt sålda!!

    Tärningarna är speciella rollspelstärningar och det är 2 drakar som slingrar sig runt..  
  • xMaria­x
    Äldre 13 Jul 20:55
    #68
    amerika skrev 2013-07-11 20:47:20 följande:
    Hur många gäster bjuder ni till era bröllop?

    Jag tror att vi kommer bli ca 50-60 men det är inte klart än exakt var vi ska dra gränsen. Kanske blir hundra! Förvånad  eller bara 5...
    Vi blir nog runt 50..
  • xMaria­x
    Äldre 17 Jul 22:03
    #76
    amerika: Det hade jag gjort om jag haft pengar just nu! Jag hoppas på att de finns i slutet av augusti så ska jag nog beställa dem.

    Vilken tur ni har som känner folk! Förvånad Vi känner i princip ingen som kan något relaterat till bröllopet.. En av mina tärnor ska fixa mitt hår och en annan tärna ska sminka mig och min mamma har arbetat som florist.. Det är typ det. Min faster ska eventuellt sjunga i kyrkan också.  
    Resten köper vi/fixar själva. Beroende på hur mycket vi kan spara ihop. 
  • xMaria­x
    Äldre 17 Jul 22:12
    #78

    Fotograf är jättesvårt tycker jag.. Vi har inte riktigt budget nog att anlita ett proffs och de som kan hantera en kamera någorlunda är bara jag och en av mina tärnor.. :-/ Önskar jag kunde fota själv! Funderar lite på att köpa en sån där självutlösare..


  • xMaria­x
    Äldre 18 Jul 19:32
    #81
    Veronica & amerika: Det behövs inga proffsfoton för mig.. Men de som ska komma på bröllopet kan inte ens ta normalbra kort, utan det blir bilder då halva personen inte är med, de verkar ha fokus på något helt annat ställe i bilden osv.
    Ett annat alternativ som jag funderat på är att träna upp någon med min kamera så att de lär sig..  
  • xMaria­x
    Äldre 18 Jul 19:44
    #83

    Haha nej min familj kan verkligen ingenting om bilder/foton..
    Jo tärnan kan ju fota mig och m2b efteråt iaf, så kan någon få tränas upp så gott det går och ta fotona på oss med hela brudföljet..  


  • xMaria­x
    Äldre 28 Jul 10:32
    #89
    amerika skrev 2013-07-27 23:24:43 följande:
    Hur gick det, blev det något bokat?

    Vi har en gång för alla spikat 24 maj som vårt datum Glad Har ju velat en del fram o tillbaka men nu är det bestämt! Och om vi av någon anledning inte kommer att kunna ha en sådan fest som vi vill ha (finns några orosmoln som ska skingras), så ska vi i alla fall gifta oss då för vi vill verkligen bli man & hustru Hjärta

    Vi kommer att boka festlokalen i veckan som kommer. Och vigselplatsen är ju ute i det fria så den behöver vi inte boka men ska stämma av med föreningen som sköter marken (har redan varit i kontakt med dem, men ska bekräfta).

    Annars är det mest semester för oss här hemma nu - sååå skönt! Solig 
    Vad skönt att äntligen ha bestämt datum!! Oavsett vad så kommer det bli bra i slutändan iaf!

    Här hemma händer det inte så mycket.. Det är j*vligt varmt så hela familjen har svårt att sova (framförallt 1,5 åringen) så vi orkar inte ta oss ut och hitta på saker.. Dessutom så var det någon skada på stadens huvudvattenledning i torsdags så vi var utan vatten i kran från 06.30 torsdag morgon till ungefär 18.00 fredag... Det kom väldigt vältajmat med denna värme. :-P
  • xMaria­x
    Äldre 29 Jul 20:20
    #94

    Är det någon här i tråden som gifter sig något annat datum än 24 Maj?


  • xMaria­x
    Äldre 29 Jul 23:19
    #97

    Haha ja det är lite kul..

    Vi tänkte väl skicka ut inbjudningskorten i november/december.. 


Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014