• amerik­a
  Äldre 18 Jul 19:22
  154630 visningar
  792 svar
  792
  154630

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  xMariax: kan ni inte önska er bröllopsfoton i bröllopspresent? antingen att folk är med och lägger pengar till vad det kostar eller att de tar bilder åt er.
  Jag tänker att du ska slippa ta bilderna själv m självutlösare, även om det skulle bli bra bilder så känns det som att det inte ritkigt är din uppgift just den dagen, för då är du upptagen med att glittra o glänsa och vara vacker och lycklig! 
 • amerik­a
  Äldre 18 Jul 19:36
  #82
  xMariax skrev 2013-07-18 19:32:35 följande:
  Ett annat alternativ som jag funderat på är att träna upp någon med min kamera så att de lär sig..   
  Oj vilka taffliga fotografer du är omgiven av! Förvånad du verkar ha fått all talang själv Flört men det där med att lära upp någon tänkte jag oxå på, du nämnde ju att din tärna oxå var duktig, ha henne till hjälp plus någon mer som kan träna innan.
  Vi kommer ju inte heller att ha en proffsfotograf (vilket oroade henne då hon blev nervös) men vi gillar hennes bilder. Hon är konstnärlig och har öga för hur det kommer att göra sig på bild. Plus att hon är jätteduktig på att fånga de där ögonblicken: en blick, en smekning, oh så vackert! 
 • amerik­a
  Äldre 18 Jul 20:00
  #84

  Hoppsan! Jag klickade visst hem ett par örhängen + ett armband från etsy! Såååå vackra m lila ametister, min favoritfärg Hjärta om jag ombestämmer mig och inte vill ha dem på bröllopet, så kommer jag att använda dem ändå.
  Sorry för de gigantiska bilderna!!!
   
 • amerik­a
  Äldre 19 Jul 18:34
  #86
  annapia skrev 2013-07-19 09:03:25 följande:
  Så vackra. Är väldigt förtjust i Ametist! Klart du ska spara dessa till dagen D.
  Tack!! Ja ametist är en vacker sten och inte så hiskeligt dyr fast den ser lyxig ut! Ca 12 dagar får jag vänta på smyckena, men det är det värt.

  Det är väl mest om jag ombestämmer mig och inte vill ha lila detaljer på bröllopsdagen som jag inte kommer använda dem då. Inte för att jag tror det, men man vet aldrig, så velig som jag är! hahaha Tungan ute
 • amerik­a
  Äldre 27 Jul 23:24
  #88
  Malin4900 skrev 2013-07-20 22:15:50 följande:
  Vi har nog bestämt oss för festplats nu, får väl ringa och boka nu i veckan! Så spännande!!
  Hur gick det, blev det något bokat?

  Vi har en gång för alla spikat 24 maj som vårt datum Glad Har ju velat en del fram o tillbaka men nu är det bestämt! Och om vi av någon anledning inte kommer att kunna ha en sådan fest som vi vill ha (finns några orosmoln som ska skingras), så ska vi i alla fall gifta oss då för vi vill verkligen bli man & hustru Hjärta

  Vi kommer att boka festlokalen i veckan som kommer. Och vigselplatsen är ju ute i det fria så den behöver vi inte boka men ska stämma av med föreningen som sköter marken (har redan varit i kontakt med dem, men ska bekräfta).

  Annars är det mest semester för oss här hemma nu - sååå skönt! Solig 
 • amerik­a
  Äldre 29 Jul 11:48
  #91
  xMariax skrev 2013-07-28 10:32:30 följande:
  Dessutom så var det någon skada på stadens huvudvattenledning i torsdags så vi var utan vatten i kran från 06.30 torsdag morgon till ungefär 18.00 fredag... Det kom väldigt vältajmat med denna värme. :-P
  Fy, vilken mardröm att vara utan vatten mitt i sommarvärmen!!
 • amerik­a
  Äldre 29 Jul 11:55
  #92

  Ja, det känns skönt att ha spikat datum och 24 maj känns jättebra! 
  Tyvärr kan vi av olika skäl inte färdigställa gästlistan, så jag tror inte det blir några save the dates i början av sept som vi hade t/mejl/sms istället bara så att folk har ett hum om datumet. Vi har inte direkt pratat m någon om våra bröllopsplaner förutom de närmsta vännerna som ska hjälpa till m olika saker. Inte ens våra familjer vet något....

 • amerik­a
  Äldre 30 Jul 19:19
  #99

  Jag hade tänkt att vi skulle skicka save the dates i början av september men vi har inte gästlistan helt klar för oss så nu kommer det troligtvis bli så att vi skickar inbjudningar precis efter nyår istället. Till dess måste vi ha bestämt exakt vilka gäster vi ska bjuda, det kan vi inte komma fram till för tillfället.

 • amerik­a
  Äldre 1 Aug 11:54
  veronica84: fy så läskigt med sonen! Vilken tur att det var något ofarligt!!
 • amerik­a
  Äldre 3 Aug 07:46

  Vår musiker kan inte den 24 maj nästa år Rynkar på näsan typ enda helgen på hela året som hon redan är uppbokad. Hon är en god vän till oss och vi har bett just henne av flera skäl: hon är en duktig musiker, hon är van vid vigslar, vi känner henne väl och hon & jag funkar bra ihop om jag ska sjunga och någon kompa mig.

  Men jag orkar verkligen inte ändra mera nu och inte min sambo heller. Inte för att vi redan har bokat så mycket den 24:e men för att jag (vi) behöver få frid i mitt sinne med att datum är bestämt.

  Jag vill gärna ha levande musik och ej inspelat då musiken är viktig för mig. Så nu får vi börja fundera på vem/vilka vi ska fråga istället....

Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014