Inlägg från: Caledonia |Visa alla inlägg
 • Caledonia

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Vi kommer att ha barnfritt, då vi vill att alla ska kunna slappna av och inte behöva gå iväg om ett barn blir oroligt osv. Den yngsta kommer att vara 14. Skulle det vara så att någon får en bebis som behöver ammas kommer tillåta bebisen att hänga med, vore ju ganska oschysst annars

 • Caledonia

  Jättefin Veronica!! Ska också beställa min klänning från Kina. Har du bild på hur klänningen såg ut på deras hemsida?

 • Caledonia

  Amerika: jag kikar också mycket på Dinobridal då jag tycker de har finaste designerna på klänningarna. Men så tycker jag att sajten i sig är lite ålderdomlig och blir lite betänksam över det. Har du hört mycket bra om dem?

 • Caledonia
  amerika skrev 2013-08-22 19:54:02 följande:
  Vad menar du med mingelmat? Före eller efter själva middagen? Eller bara mmingel och ingen middag? 
  Före middagen Efter vigseln kommer det vara en viss dötid för gästerna, när vi ska ta lite bilder och så, därför tänkte vi ha snittar eller något liknande som de kan äta under tiden.
 • Caledonia

  Vi har vårt rätt sent också, vigseln ska ske kl 17, och vi räknar med att äta runt kl 19, så det skulle mest vara nåt litet så folk inte blir allt för hungriga.
  Vi har ju alla förutsättningar eftersom det är en restaurang vi ska vara på. De kan göra det mesta vi frågar efter... Men jag är dålig på att komma på nåt vettigt

 • Caledonia
  amerika skrev 2013-08-22 21:29:18 följande:
  Då tycker jag att ni ber restaurangen komma med förslag på vad de kan fixa ihop. Sen kan jag oxå tycka att om vigseln är såpass sent som 17 och så antar jag att gästerna vet att maten ej serveras förrän 19, så måste det ju kunna vara deras eget ansvar oxå att ha ätit något mellanmål på eftermiddagen. Men det är ju vad jag tycker det Flört
  Jo förvisso

  Restaurangen har kommit med ett par förslag, men de ville också att vi själva skulle få bestämma och gav oss mer kostnadsförslag. Tja, det är ju inte så viktigt ännu, det ligger långt fram i framtiden men det är ju kul att planera De hade förvisso serverat melonspett på senaste bröllopet och det låter ju fint om det är varmt ute.
 • Caledonia

  Haha ja jag ser då verkligen fram emot att se min blivande man i allt utstyrsel! Tänkte köpa manschettknappar med våra initialer på, men de ska han få redan på sin födelsedag i mars

 • Caledonia

  Hej tjejer!

  Lite mindre aktivitet här från mig nu när jag börjat jobba igen Men mycket har hänt på bröllopsplanerarfronten!

  Häromdagen kom mina organzaband från Kina. Beställde 60 st från www.dhgate.com och är sååå nöjd! Restaurangen kunde hyra ut för 10 kr/person (dvs 600 kr) men dessa kostade 280 kr inkl frakt och då kan jag sälja dem vidare när vi haft bröllopet
  Har ni beställt/tänkt beställa annat från Kina än bröllopsklänning? Jag funderar på en del grejer till, typ dekorationer.

  Har gjort Save the date-kort som vi kommer skicka ut inom kort till de gäster som kommer från USA/Tyskland/Skottland/Finland, för att de ska ha lite längre tid på sig att hitta flygbiljetter etc. Är en bild på mig och min m2b i likadana onepiece (obs, dessa bär vi endast inomhus!) Tänkte skicka dessa när vi varit på semester i Barcelona, så ca mitten av oktober.
  Insåg nyligen att det kommer pratas minst fyra språk på vårt bröllop...

  Köpte igår en massa ljuslyktor och vaser på Ikea. Hade tänkt ha två ljuslyktor (en grön i vintagestil och en klar enkel från Ikea) och en vas med en ros i på varje bord.

  Har också bestämt mig för att göra bröllopssminkningen själv. Jag är inte speciellt bra på smink, så nu ska jag träna minst en gång i veckan, så bör det inte vara något problem på bröllopsdagen

  Och så har vi bokat fotograf. Hon ska bara ta foto på lokal och dekorationer (under tiden vi gifter oss), och sedan ta porträtt efter vigseln. Som jag nämnt innan kommer vi sedan ha flera digitalkameror för gästerna.

  En idé jag snappat upp också är att under tiden vi fotograferar oss, så ska exempelvis toastmastern ta foto på alla gästerna i små grupper (2-3 personer), med "props" som mustascher osv och låta varje grupp skriva på en sida i gästboken. Där ska vi sedan klistra in bilderna på motsatt sida så vi kan matcha foto med gästbokskommentar och ha det som ett roligt minne.

  Egodel avslutad


  31 maj 2014
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014