Inlägg från: xMariax |Visa alla inlägg
 • xMariax

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Nej jag bestämmer där och då.. Jag tänkte ta med min mor och eventuellt en av tärnorna (som känner mig bäst) till Mäster Skoog och Saras brud & fest i Eskilstuna.


  24 Maj 2014
 • xMariax

  Ja något knasigt blev det, men man kan läsa det ändå.


  24 Maj 2014
 • xMariax
  veronica84 skrev 2013-10-06 15:46:39 följande:
  Funderar på att be min pappa och hans sambo att komma ner och vara barnvakt i november. Så kan jag och m2b ut och kolla kläder åt honom :) I fredags postade jag på inbjudningskorten. De flesta vet redan om det, så det kändes löjligt att ha dom färdiga och bara ligga i skåpet och vänta och vänta. M2b familj får däremot en överraskning, då de inte vet ännu, men snart ;) får se vad de säger :) Jag har suttit två gånger nu som hårmodell åt min kusin som snart är hårstylist. Det har varit jätteroligt. Det är hon som ska få göra min bruduppsättning. Igår gjorde hon en svinrygg och då kände jag att den blir det inte på mitt bröllop. Blir nog lockigt och det mesta utsläppt. Har ni hunnit tänkt på någon bröllopsfrisyr? Håller på och kikar runt på hotell oxå. Kan få en juniorsuite med jordgubbar, champagne och frukost samt utcheckning vid 15 för 1550 kr för en natt på first hotel. Blir nog den. Ska be om frukost på rummet oxå :)
  24:e maj 2014
  Jag har planerat lite med min tärna om håret, hon ska göra det då hon snart är utbildad frisör. Vi har testat någon form av knut, men eftersom att jag är helt rund i ansiktet såg det inte bra ut (ser ännu rundare ut).. Men jag funderar på något liknande detta:


   
  24 Maj 2014
 • xMariax

  Jag känner mig jätteledsen! Vi har hoppat fram och tillbka angående fotograf, men häromdagen hittade vi en som vi verkligen ville boka men fick svaret att hon redan är uppbokad... Så nu vet jag inte hur vi ska göra.. Leta vidare efter annan fotograf? Strunta i fotograf?


  24 Maj 2014
 • xMariax

  Från början skulle vi inte ha fotograf, men jag har ångrat mig och känner att det är viktigt för mig att få fina foton, så jag letar vidare just nu.. I värsta fall ber jag en vän


  24 Maj 2014
 • xMariax
  amerika skrev 2013-10-10 08:43:15 följande:
  Åh vad tråkigt!! Leta vidare tycker jag!! Det finns många duktiga därute, någon ska ni kunna hitta! Eftersom du fotar själv så är det viktigt för dig, du kommer inte bli nöjd annars.
  Ja, fast just nu lutar det åt att jag ska träna upp någon att fota med min kamera och så får jag redigera bilderna sen, då får jag dem ju helt som jag vill också!

  Veronica:  Usch vad arg jag hade blivit! Men det är bra att du står på dig! Vi har lite liknande problem, flera av våra närmsta har nyligen (de senaste månaderna) träffat flickvänner. Bl.a har sambons ena Marshalk träffat en tjej som vi inte träffat eller något. Vi kommer antagligen att lösa det med att dessa personer får ta med sina partners men att dessa då får betala en liten kuvertavgift. Det är ju bara ekonomin som styr för oss..

  Och vad skönt med deras positiva reaktion! De visste inte att ni planerade bröllop?
   
  24 Maj 2014
 • xMariax

  Jag vet verkligen inte alls hur jag ska göra med en av mina tärnor (min blivande svägerska dessutom!).. Hon visar inget intresse alls och skiter i att svara på sms, samtal och dylikt.. Jag minns inte om jag skrivit här att mina 2 andra tärnor var här och kollade klänningar för några veckor sen? Iaf. Jag och svägerskan kom övverens några dagar innan om att hon skulle vara online på fb då och kolla klänningarna och liksom ''vara delaktig'' så gott det går trots avståndet. Hon bor ca 25 mil härifrån utan bil och körkort.
  Hon svarade inte på flera dagar, så tillslut tröttnade jag och smsade henne för att fråga vad hon tyckte om klänningarna. Jag fick svaret ''Jag har varit hos pojkvännen typ heeeeela tiden och internet funkar typ inte hos honom''... Nej men du sa ju att du skulle kolla med oss!?
  När hon väl tittade på klänningarna så var det ingen som föll henne smaken, så de tre beslöt gemensamt att de skulle köpa en klänning från ebay (den enda som alla 3 har gillat). Men här om dagen släppte hon bomben!

  ''Kan vi beställa klänningarna om NÅGRA månader? Jag vill gå ner i vikt först!'' Vilket hon pratat om i flera flera år, men aldrig tar tag i ''på riktigt'' utan hon jojjo-bantar i perioder.. I somras när vi var iväg på semster ihop så var hon inne i en sån period.. Då åt hon INGENTING för att på kvällen halsa vin och öl.. När hon är hemma och 'bantar' så vägrar hon äta mat för att sen smälla i sig popcorn och massa skit på kvällen.. Detta har som sagt pågott i flera flera år så vi är ju helt säkra på att hon faktiskt inte kommer ta tag i det heller... Hon vill dessutom gå ner till ynka 48 kg till sina 165 cm så det blir ju inte lätt heller...
  De andra tärnorna vill beställa nu så att de slipper tänka mer på det sen då de har en massa annat också som börjar snart och de vet inte hur ekonomin ser ut då, men min svägerska sätter ju käppar i hjulen just nu och vägrar svara när jag försöker nå henne.. Vi har bestämt att vi ska ta ett rejält snack med henne när vi träffar henne i slutet av oktober..

  Såååå skönt att få ur den där skiten!!  


  24 Maj 2014
 • xMariax

  Velig som jag är.. Har förhoppningsvis hittat en fotograf!!!  


  24 Maj 2014
 • xMariax

  Vad mycket ni fått gjort Caledonia Här börjar det också komma igång lite.. Ska testa ut klänning på fredag och såfort vi får lön ska jag fixa inbjudningskort, köpa kläder till oss alla och betala fotografen och så.

  Har f.ö bokat fotograf och bokat om kyrkan..  


  24 Maj 2014
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014