Inlägg från: xMariax |Visa alla inlägg
 • xMariax

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Vi insåg precis att idag är det 3 år sedan vi förlovade oss.. Så bra koll har vi! Det firas med att hela familjen ligger hemma och är sjuka.   
  24 Maj 2014
 • xMariax
  amerika skrev 2013-10-01 15:56:45 följande:
  Vilken vacker bild!! Antar att det är mästerfotografen själv (dvs du) som tagit den? Tungan ute

  Grattis på förlovningsdagen!!

  Vi ligger oxå sjuka här hemma (jag + mina söner). Inget kul alls Rynkar på näsan
  24 maj 2014
  Tack! Ja det var jag som fotade, var ute och passade på idag när det var soligt och fint! Älskar hösten. Nu efteråt mår man lite sämre dock men det är inte hela världen.

  Nej usch! Men dina söner är inte jättesmå iaf va?  
  24 Maj 2014
 • xMariax
  brittlouise skrev 2013-10-01 18:16:05 följande:
  Hej!
  Jag och min Lelle gifter oss den 24 maj i Norrköping
  Vi har bara bokat kyrka och lokal
  Hoppas att vi snart ska få till det att fråga tärnorna och bestman om de kan tänka sig att vara det, men det är svårt att få in det, alla har så fullt upp jämt. Vill ju inte fråga via sms eller telefon. Sen tycker väl min kille att man inte behöver vara ute i så god tid utan han vill gärna vänta. Jag är mer för att planera nu och att det ska hända något. Så jag är avundsjuk på er som har planerat mer. Däremot vill han skicka ut inbjudningskorten redan i november och det tycker jag är för tidigt. Än så länge är det ingen som vet att vi ska gifta oss:)
   Hej och välkommen!
  Man kan ju fråga dem enskillt också? Det gjorde vi. Vi har inte heller gjort så mycket mer än att boka kyrka och vi ska antagligen byta kyrka, så vi måste boka om ändå.  
  24 Maj 2014
 • xMariax
  Milos skrev 2013-10-01 21:46:45 följande:
  Hejsan! Jag tyckte det började bli dags att presentera mig, jag har smygläst här på Bröllopstorget rätt länge nu. Den 17 maj 2014 är det dags för vår del, och jag läääängtar. Det blir i Skåne för vår del, och kyrka och festlokal (och därigenom catering etc) är bokade. Jag köpte klänning nyligen, och tyckte jag var ute i jättegod tid. Men det visade sig att leveranstiden var något helt osannolikt, så det är precis att de hinner justera den i affären innan det är dags - jag är jätteglad att jag inte väntade en månad till med att åka dit! Annars är väl för tillfället det största "problemet" skorna, och att komma till en kompromiss med m2b om våra inbjudningskort. Jag gillar blommor, art deco och 50-tal, han föreslog vampyrer. Tur att vi har lite tid kvar!
  Välkommen!
  Nej säg inte så om klänningen!! Jag ska åka och köpa nu i slutet av oktober när lönen rullar in, nu blir jag ju nervös!  
  24 Maj 2014
 • xMariax

  Jag har för mig att butikerna här i stan har liknande leveranstider.. :/


  24 Maj 2014
 • xMariax

  Ja, jag får nog kanske göra det.. :/ I värsta fall får jag beställa från kina.


  24 Maj 2014
 • xMariax
  brittlouise skrev 2013-10-02 09:02:00 följande:
  xMariax vi ville prata med dom ihop för det är hans barn och mina barn som vi vill ha och då tänkte vi att man kunde träffas någon gång tillsammans. Vi ska se om vi kan berätta det i helgen för då fyller mina tvillingar år, så då blir det nog av. det ska bli kul och se hur de reagerar
  Ja då förstår jag att ni vill tala med alla samtidigt.. För oss funkade det att tala med alla enskillt, men då är två av mina tärnor vänner till mig (som inte känner varandra) och den tredje är sambons syster. Marshalkerna är en vän till sambon samt två av sambons kusiner.
  24 Maj 2014
 • xMariax

  Allt känns så himla mycket lättare just nu!!! Med sambons nya jobb, barnbidrag, föräldrapenning och jämställdhetsbonus kommer vi kunna spara undan ca 15.000:-/månaden fram till april och efter det ca 5000:-! SÅ SKÖNT!!!


  24 Maj 2014
 • xMariax
  amerika skrev 2013-10-04 08:11:39 följande:
  Underbart!!! Det är såååå skönt att slippa stressa och oroa sig för pengar! Det sägs att pengar inte gör dig lycklig och det är sant, men man kan bli jäkligt olycklig när man är utan dem...
  Jo precis! Och till viss del stämmer det ju egentligen att pengar gör en lycklig; har man pengar så att man inte behöver oroa sig för saker så har man ju mer tid till att uppleva och faktiskt ha roligt.
  24 Maj 2014
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014