• Äldre 8 Sep 16:43
  144432 visningar
  792 svar
  792
  144432

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Hej allihopa!

  Roligt att hitta en tråd för oss majbrudar. Min fästman friade den 22/8 i år efter att vi varit tillsamman i 11 år och vi kommer gifta oss 10 maj. Än så länge har vi bara bokat kyrka (Härna) och festlokal (Hofsnäs herrgård) men jag hoppas vi hinner med allt ändå. Det jag är mest nervös för är klänningen för jag har ingen aning om vad jag vill ha.

 • Äldre 19 Oct 18:48

  Jag var i Göteborg idag och letade klänning och fastnade till slut för en Romantica från Remanns:
  Vi har också bestämt oss för min ring i alla fall och ska köpa den under veckan som kommer. Känns väldigt skönt att ha de, för mig, största punkterna avklarade.
 • Äldre 24 Oct 11:09
  sofiecallmer skrev 2013-10-23 18:54:06 följande:
  Måste bara ställa frågan här då alla är i samma sits (vi gifter oss i maj). Vi planerar att gifta oss i kyrkan och bli vigda av en präst. Men när vi sen ska boka kyrka OCH präst så får jag veta att de inte schemalagt vem av prästerna som är i tjänst, vilket innebär att om det är en församling där det finns flera präster å man endast känner att en av dessa präserna passar för oss och får vår vigsel...Så kan de bli en av de andra prästerna som är i tjänst just på vår vigseldag och vi kan inget göra...Man vill ju boka kyrka och präst omgående så de inte blir fullbokat å när vi vill ha de...Hur gör man om man får veta man får en präst som man inte vill dka viga oss???
  Jag vet inte hur man gör och har inte funderat på det heller då det inte spelar oss någon större roll vilken av prästerna i vår församling det blir. Kan du inte fråga församlingen om när schemaläggningen sker och hur de brukar hantera såna här ärenden? Det kan ju inte vara första gången någon vill ha en speciell präst?
 • Äldre 6 Dec 08:21

  Vi gifter oss i Härna kyrka och har festen på Hofsnäs herrgård.

  Min guldsmed ringde igår och han ska börja med våra ringar idag och skulle ha första delarna klara att prova nästa vecka. Är jättespänd på att se dem i verligheten och inte bara på min dåliga skiss. ;) 

 • Äldre 20 Dec 10:03
 • Äldre 15 Apr 09:44
  JW2014 skrev 2014-04-15 08:29:00 följande:

  Jag behöver också färga håret! Helst vill jag färga det innan maj. Vi bor på landet och vårt vatten gör mitt hår rött. Jag är ljusblond egentligen men jag måste ändå blondera det ibland för att få bort det röda och ge mig min naturliga hårfärg.


  Lite OT kanske men har du testat att tvätta håret med bikarbonat? (Blanda bara bikarbonatet med shampo alt vatten och tvätta som vanligt. Viktigt dock att avsluta med balsam för bikarbonatet öppnar upp hårståret.) Det låter som att du får mineralbeläggningar från erat vatten bikarbonat kan lösa upp dessa.
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014