• Äldre 15 Jan 19:06
  151254 visningar
  792 svar
  792
  151254

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Hej alla! Hittade äntligen en grupp som representerar maj:) vi har det mesta stora klart, kyrka, festlokal, mat, klänning osv. Vår största diskussion har legat om. I ska ha DJ eller band, vad kör ni andra? Frisör har jag också lite otur med, alla har förhinder just den 24e! Men skam den som ger sig;) inbjudningarna är iaf nästa steg, körde julkort som save the date. Någon som har något roligt förslag å transport? Fortsatt lycka till alla!

 • Äldre 15 Jan 20:03

  Har gått igenom lite inlägg och det verkar som vi är många som blir gifta den 24e! Kul:) såg att många av er skrivit ut vart, vi ska gifta oss i Mölle kapell kl 15.30. Börjar verkligen längta nu!

 • Äldre 15 Jan 21:02

  JW2014: jag är uppvuxen i Lerberget:) är du från 'Mölle? Vart har du gått i skolan? När gifter ni er och vart? Kul att någon vet vart det är och är härifrån!

 • Äldre 17 Jan 08:56

  JW2014: min syster och kusin är födda83. Min kusin gick på bruksskolan också! vi har precis flyttat upp igen, Tyringe är väl rätt pittoreskt och fint? Caledonia: tack för tips! Är allergisk mot hästar men hade varit så fint, veteranbil kan bli riktigt läckert! :) Carolina: vi ska åka till punta cana i dominikanska republiken. Vi hade tankar på resa runt Italien ellr bila i USA men kom på att det också ska planeras. Planering har man ganska gott om ändå;) jag är inte så nervös men börjar först nu fatta att det är dags snart, längtar dock! Verkar som vi är många men datum 24/5, kul!

 • Äldre 25 Jan 13:41

  FruPuff: jättefin klänning! enkelheten kan ibland vara bäst, det är den som bär upp den som gör att det blir rätt:) jag är inte så lång och har inte så mycket höfter eller byst så jag har valt en med mer svall ner till. Men det är för att få fram mina former. Enwes: din är också jättefin:) vågar inte lägga upp en bild här ifall den blivande skulle se den..
  Carolina8409: har du varit på dominikanska? några tips? ser så mycket framemot det! er resa låter inte så illa heller:)

  har äntligen fått frisör på palst efter 3 nej så känner mig mer o mer lättad! imorgon är det dgas för inbjudningarna och sen är det dem roliga detaljerna kvar;) 

Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014