• Sofie R
    Äldre 9 Nov 06:34
    155850 visningar
    792 svar
    792
    155850

    Vi som gifter oss i Maj 2014

    Ja lokal och sånt börjar bli bråttom! Och tänkt på att många klänningar i butik har typ 4 månaders leveranstid!

  • Sofie R
    Äldre 1 Dec 19:29

    Igår hämtade jag ut min ring som jag köpt på eBay! Den är verkligen toksnygg, men än vågar jag inte vara odelat positiv! Måste till en guldsmed imorgon och få den värderad så jag vet att jag inte gjort bort mig! Men det är pirrigt!

  • Sofie R
    Äldre 28 Dec 17:14

    Här börjar det hända saker! Klänning är beställd, kostymen är köpt! Porslin är ordnat och inbjudningarna är på väg ut. Skönt att börja beta av saker på listan!

  • Sofie R
    Äldre 4 Jan 22:00

    Alltså, skaffar någon av mina gäster en ny partner nu, knappt fem månader innan bröllopet så får de komma själva eller inte alls. Vi skickade ut våra inbjudningar i mellandagarna, alltså fem månader innan. Och det känns inte alls otrevligt.

  • Sofie R
    Äldre 19 May 19:30

    På lördag är det dags! Tycker vi ligger bra med, men jäklar vad vi kommer att få slita de sista dagarna! Kommer sova så gott kl 23 (senast) på lördag ;)

  • Sofie R
    Äldre 27 May 16:53

    Nej inte direkt. För det första så spöregnade det under vår utomhusvigsel, och större delen av fotograferingen. Svärmor skulle ha allsång, trots att jag förbjudit det. Tårtan gick åt helvete pga ett för fuktigt kylskåp. Men annars var det en väldigt bra dag! Och både vi och gäster verkar vansinnigt nöjda!

Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014