Inlägg från: Jackie85 |Visa alla inlägg
 • Jackie85

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Här hoppar jag in. Någon mer som skall gifta sig den 31 Maj 2014? 

  Jag och min fästman har gjort en helomvändning och bokat om lokal och kyrka så istället för ett litet slottsbröllop kommer vi köra ångbåt och en beställningsrestaurang vid vattnet istället.  

 • Jackie85
  MissManic skrev 2013-04-11 09:38:18 följande:
  Hur långt har ni kommit i planeringen? Har ni börjat köpa något än eller hur gör ni? Vad ligger er budget på och det roliga, har ni bestämt var ni ska åka på smekmånad?
  Kyrka, lokal och transfer för oss och gäster är bokat och klart. Vi kommer ha ett litet bröllop med ca 50 gäster, inga barn och budgeten ligger på 70-130 000kr. Smekmånaden blir uppdelad då vi har småbarn som vi ej kan lämna hos mor/farföräldrar hur länge som helst. Den första bär av till New York nästan direkt efter bröllopet. Den andra går av stapeln först ett halvår senare...vart den går är fortfarande oklart, men det lutar mot en kryssning i Karibien. 
 • Jackie85
  Josephine i Frankrike skrev 2013-08-26 12:24:25 följande:
  Äntligen kan jag också gå med i den här gruppen!
  Vi bestämde oss för att gifta oss här nere i Frankrike och det har varit så svårt att hitta en bra restaurang. Men nu är det gjort, den 31:a maj blir det och "save the date" går ut den här veckan :)

   
  Kul :)
  Vi gifter oss också den 31 Maj :)  
 • Jackie85

  Då var klänningen bestämd :) Kan inte beställa den förens i januari dock så jag har mååånga kilo kvar att gå ner. Känns däremot skönt att veta vad jag skall ha på mig på min stora dag :) 

 • Jackie85
  Emelie87 skrev 2013-08-28 14:03:41 följande:
  Jättefin klänning förresten Jackie85! Gillar stenarna överst =) Men det ser inte ut som att du har massor av kilon att gå ner innan du kan beställa den ;)
  Tack  :)  Hihi jo jag fick mitt andra barn för 6 månader sedan och har ca 8 kg kvar att gå ner som minst, så är en bit kvar. 
 • Jackie85

  Svahns i Kungsbacka avråder jag verkligen från. Fruktansvärt otrevlig personal och väldigt troliga att ha å göra med. Fästmannen skulle hyra därifrån nu för några veckor sedan och de såg bara problem i allt och kunde inte fixa något. De försökte även idiotförklara honom och menade på att dom visste bäst i allt trots att han nog vet mer om kostymer och vett och etikett än de flesta. Väldigt oproffesionella.

 • Jackie85

  Uppdatering hur det går för oss då :) Vi har bokat en långweekend till London för att köpa mina ringar :) Vi har sparat klart till bröllopet samt bröllopsresan så nu behöver man inte tänka på den finansiella biten något mer :) Vi har nästan bestämt att vi vill ha två stycken fotografer som är med hela dagen så mna inte missar något. Ångbåten för oss samt gäster är bokad och klar. 

 • Jackie85

  Hur mycket information låter ni framgå på själva inbjudningskortet och vilken information lämnar ni till informationsbilagan med inbjudningskortet? ''satt och gjorde det sista småpillet igårkväll/inatt och blev lite fundersam. Tex så bjuder vi inga barn, men ammande barn får följa med. Lämnar man den informationen på infokortet som medföljer inbjudan?

 • Jackie85

  Nu har vi kommit hem från London :) Var där och valde ut ringarna och jag är såååå nöjd!!! Skall beställa så fort en diamant med mina kriterier dyker upp.

 • Jackie85
  xMariax skrev 2013-11-21 14:47:01 följande:
  Nej tyvärr inte.. :-/ Helst skulle jag vilja ha en fb-grupp..
  Det hade vart kanon ju. Vet du hur man startar en sån grupp? Hemlig i så fall så inte folk fattar att man skall gifta sig.
 • Jackie85
  xMariax skrev 2013-11-24 21:24:22 följande:
  Jag tänkte bara kolla om det finns något intresse för en dold fb-grupp? Isåfall skapar jag en. Den kommer då inte gå att söka på utan man måste få inbjudan av admin så det finns ingen risk att någon annan ser.
  Jag är på :)
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014