• Äldre 6 Nov 12:39
  124637 visningar
  792 svar
  792
  124637

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Hej!Jag min blivande hade först satt datumet 14/6-14 men efter någon månad kom hans chefer på att han inte kunde vara ledig just då! Arrgghhh! Typiskt! Så det blir den 31/5 istället! Vi har bokat kyrka, festlokal, bestämt meny. Jag har valt min brudtärna men bestmen är ännu oklart tror jag! ;) Eller min blivande har nog bestämt sig för vem han vill ha, men har ännu inte frågat! Klänning kommer nog att beställas på nätet, ska dock ut och prova olika modeller så jag vet vad jag letar efter. Vill inte lägga mer än 5000kr på klänning. Sen ska vi ut och kolla på våra vigselringar i slutet på månaden.Inbjudningarna ska jag med hjälp av vänner själv tillverka, funderar på att skicka ut dom i början av januari.Åhhh vad jag längtar till Maj nu!  Vi hade tänkt oss en budget som slutade på 60000 kr, vi kommer bjuda 66 st.Hur går det för er andra?          

 • Äldre 7 Nov 10:07

  sofiecallmer skrev 2013-11-06 21:02:04 följande:Min ring med håvar kom fr safifra.se blev kanön nöjd. Kommer passa kanon ed vigselringen ja fick av den blivande vid kriteriet ;) Ännu bättre att att den hamnade på 295kronor. Vi har bokat: kyrka, festlokal, underhållning, frisör, smink, buketter, blomsterbåge samt snittblommor, catering (m2b s mamma) dock meny ej bestämd, tid för förprövning e också bokat....sprit inhandlas i Tyskland å dit åker vi nästa år någon gång! Transport å chaufför e också bokat :) Tärna, Bestman, toastmaster å madame är tillfrågade å alla så ja :) Inbjudningskort e påbörjade (vi gör de själva) Vasar, ljus, organzalöpare och lite dekorationsstenar är inhandlat Kostym inhandlas på mellandagsrean å min klänning kommer beställas fr jenjenhouse.se Ska till London i nästa vecka å hoppas där på å hitta skor å lite annat skoj. Planerar ni att byta klänning under kvällens gång? Jag tänkte inte göra de, el är de opraktiskt tros? Vår budget hamnar på lite över 30 000kr å vi kommer ha allt vi önskar! Känns kanon! 3maj var är du????Jag kommer förmodligen också att beställa min klänning ifrån jenjenhouse.com Vilken klänning har du fastnat för? Festtid.se är också en bra sida med fina klänningar. Dekorationsstenar, tips på bra affärer? Jag hade som tanke att byta klänning under kvällen men har kommit fram till att det är för mycket jobb och pengar!Gud vad mycket du har fixat! Flitens lampa lyser... 

 • Äldre 24 Nov 17:34

  Tjoho, nu är ringarna beställda!  Hur ska man kunna låta bli dem i 6 månader nu? Var och provade brudklänningar i fredags, trots att jag hade bestämt mig för att beställa från nätet och bara prova ut en lämplig modell i affären blir det nog så att jag beställer en i affären istället. Hittade en för 6000:-, är det alldeles för mycket pengar att lägga på en klänning? Jag hade bestämt mig för att lägga max 5000:-...  

 • Äldre 12 Jan 13:08

  Snart är det MAJ!! :D

  Klart:
  * Inbjudningskort utskickade
  * Klänning beställd, kommer nog i mars/april
  * Ringarna är köpta och ligger och väntar på oss! ;)
  * Menyn är bestämd
  * Personal är bokad
  * Min blivandes kläder är klara
  * Fotograf bokad
  * Dj bokad
  * Festlokal och kyrka bokad
  * Frisör och smink
  * "Starksprit" inköpt
  * Bröllopssvit bokad

  Ej klart:
  * Vigselprogram
  * Placeringskort+ placeringstavla
  * Festprogram
  * Transport från kyrkan till festlokal
  * Vin
  * Blommor och dekoration
  * Presentlåda
  * Och säkert mycket annat!

  Är det något jag har glömt? :)

 • Äldre 2 Mar 11:27

  Hindersprövningen är inskickad, byte av efternamn också!
  Igår var vi och pratade med florist ang blommorna. Alla blommor förrutom de i kyrkan förväntas att gå på 2000-2500:-, dvs brudbukett, tärnbukett och 40-50 rosor till borddekorationen. Dyrt eller vad tycker ni?
  Näbbklänningarna kom igår, supersöta från Ellos. Bara 149:- styck. :)

  Kvar att fixa har vi:
  - Vin
  - Festprogram, bordsplacering och vigselprogram, detta kan vi bara börja så smått med eftersom vi har satt osa den 20 april.
  - Vigselprogram
  - Möte med prästen
  - Bröllopsvals/musik?
  - Placeringstavla
  - Pärlor/ stenar att ha i botten på vaserna.
  - Skor och eventuella smycken till mig!

  Något som jag borde har gjort som jag har missat?

Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014
Logga in
Bli medlem