Inlägg från: Caledonia |Visa alla inlägg
 • Caledonia

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Hej! Får man vara med här? Vi har planerat gifta oss den 31 maj 2014 här i Helsingborg. V ska ha både vigsel och fest på en restaurang som är ett omgjort växthus, så det blir mycket trädgårdsinspirerat i vitt, rosa och grönt. Har Ingen jättebudget utan har tänkt oss landa på 60000 kr för ca 60 pers. I veckan var vi och pratade med ansvariga på stället och nu är vi galet inspirerade! Trots liten budget så försöker vi ändå få ihop det till en minnesvärd stund så mycket dekorationer etc köper jag in från Kina.

 • Caledonia

  Vi håller också på att kolla ringar just nu. Jag har fått en äldre (ca 1930-tal) förlovningsring, som dels har 9 diamanter i form av en blomma, dels har en form på själva ringen som gör att det smalnar mot blomman. Det är underbar men såååå svår att kombinera eftersom det blir ett glapp mellan ringen där det smalnar och den nya ringen. Sannolikt ska vi själva utforma ringen med hjälp av affären www.lyxxa.se, men vi har ju rätt tajt budget. Min m2b vill just nu lägga ut 3000 kr extra på min ring, men det faller inte väl in i budgeten, som vi redan nu måste tokspara till...

 • Caledonia

  Jo jag håller med där... Missförstå mig rätt, det passar alldeles utmärkt med en slät ring, men det blir riktigt fint med en alliansring. Så alternativet är inte ett sämre, bara inte riktigt lika maffigt. Jag kommer ha förlovningsringen ytterst för att den ska få lite mer plats så vigselringen kommer ändå hamna lite i skymundan.

 • Caledonia

  Jag är inte heller blingig av mig och har i princip inga andra smycken än förlovningsringen som är massa bling. Men jag gillar det! Vi har nu bestämt att min ska designas av oss ihop med juvelaren det får kosta vad det kostar!

 • Caledonia
  Malin4900 skrev 2013-08-18 20:14:31 följande:
  Vi har tänkt ha vigselprogram om det var det du menade? Tror dock vi nöjer oss med en/par då vi varit på två bröllop under sommaren och det känns som en ganska onödig sak egentligen, samtidigt har det varit skönt att ha psalmerna där och inte behöva leta i en psalmbok.
  Tack för välkomnandet

  Nej jag menade mer festprogram (var nog lite otydlig där )
  Vi ska ha ett häfte där det står något litet om varje gäst för att ge lite samtalsämne. Men är osäker på hur vi ska utforma dem...
 • Caledonia

  Jenny2001: då gifter vi oss samma dag, irte allt för långt ifrån varandra kul! Låter jättefint med lime! Var ska ni hålla festen? Vi tänkte också först ha engångskameror, men så var vi nyligen på ett bröllop där det fanns, och de blev väl använda de första 10 minuterna, sen tog de slut. Jag vill undvika det, så vi kommer sätta ut digitalkameror istället med nya sd-kort i. Skrapar ihop och lånar från föräldrar osv. En tanke bara som jag ville dela med mig av!

Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014