• Äldre 23 aug 22:57
  115077 visningar
  792 svar
  Inlägg från Trasdocka Visa alla inlägg
  792
  115077

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Hej!
  Vilken härlig tråd har läst lite vad ni skrivit men inte allt ...var ganska mycket Flört 

  Ska gifta mig den 24 maj 2014 Skrattande Sambon fick äntligen tummen ur på alla hjärtans dag i år ( Har varit ihop i 11 år) . Vi har mailat kyrkan och bokat festlokal. Väntar med iver på att få bekräftelse från kyrkan men det verkar dröja hmm. Köpte min klänning i måndags efter att ha provat minst 30, känns väldigt skönt att ha det avklarat. Nu väntar beslutsångesten med skor, någon som har något bra tips?

  Vi har mörklila som färgtema. Korten håller jag på att göra själv har gjort 16st har 14 kvar inte det roligaste men vi hittade inte något som kändes rätt som man kunde beställa. Korten, buketten, tärnansklänning och brudgummens väst och kravat kommer va mörklila.
  Hoppas vintern går fort nu så det kan bli vår. 

 • Äldre 23 aug 23:03
  Caledonia skrev 2013-08-22 21:18:08 följande:
  Vi har vårt rätt sent också, vigseln ska ske kl 17, och vi räknar med att äta runt kl 19, så det skulle mest vara nåt litet så folk inte blir allt för hungriga. Vi har ju alla förutsättningar eftersom det är en restaurang vi ska vara på. De kan göra det mesta vi frågar efter... Men jag är dålig på att komma på nåt vettigt  Man kan ju ha en garpacho serverad i shotglas men lite ostar och kex eller liknande. Crustader med olika röror i. 
 • Äldre 23 aug 23:36


  Här är min klänning :D efter att ha provat 30 så var jag så himla inställd på att den skulle vara "speciell" Inte som alla andras och så blev det en über enkel och vanlig tubtops gren lustigt hur det blir ha ha 
 • Äldre 23 aug 23:38
  amerika skrev 2013-08-23 23:06:30 följande:
  Trasdocka: välkommen till tråden!! Då blir vi väl 5 (?) brudar på samma datum Glad 

  Kul att du köpt klänning! Den vill man gärna få se om du vill? Skor har jag tyvärr inga tips, det tycker jag nästan är svårast! Jag letar själv som en tok för jag vill gärna hinna gå in dem ordentligt innan. Mina drömskor är lavendellila med 5-6 cm klack, gärna lite glittriga och med stängd tå och häl. Har inte ramlat över dem än....
  Har en sajt som jag hittade för några år sedan när en bekant skulle gifta sig. Man kan designa sin egen sko höjd på klack, tyg, hur tån ser ut, häl och färg. Det bästa var att de inte var dyra heller.Återkommer så snart jag kommer på den.
 • Äldre 23 aug 23:40

  Här är våra inbjudningskort (denna är inte helt färdig ska sätta fast inbjudningslappen på kuddar).


 • Äldre 24 aug 14:14

  Inbjudans insida kommer vara väldigt enkel. Kommer skriva ut informationen på ett lite finare papper som sedan fäst med dubbelhäftande tejp, vi kommer ha en bröllopssida med all extra information.

 • Äldre 24 aug 14:19

  Vi håller på att göra spellista på spotify då om någon har några bra låt tips på dans vänliga låtar inga ballader, så mottages det gärna. Är det någon som är göteborgare? Behöver tips på sminkös

 • Äldre 1 sep 22:27

  Hittar inte sidan jag var inne på för ett tag sedan där man kunde designa sina skor  

  Köpte(läs beställde ) vigselringarna igår inte det lättaste med en uttråkad 3 åring he he
  Fästmannen valde en halv cm bred rundad ring av paladium och min blev en 3mm bred slätring i roséguld. Mycket nöjd men vilken ångest att välja vad som skulle stå i ringen usch. Han har vetat sedan länge vad han ville att det skulle stå jag har velat fram och tillbaka.
  I hans står det: It's dangerous to walk alone (lite intärnt för oss då han gillar tv spelet Zelda och det är därifrån)
  Fick själv panik vad det skulle stå i min när vi stod i butiken, så det blev "bara" Maria & Johan 20140524.
  Skänns helt ok nu men ville egentligen också ha kommit på något annat.

  Så nu har vi följande färdig: Klänning, ringar, festlokal, meny, frisör,och kyrka(om de nu behagar svara på mitt mail men det hoppas jag på eller så ringer jag i morgon).  

  Beställde precis 30 organsa påsar till ris eller om det blir små godispåsar som placeras på borden mendet lutar åt ris beställde även tyllband som jag tänkte klä bilen med.

  Har ni hört att det är en myt att fåglar dör av vanlig ris om man skulle ha det? Någon nämnde det på ett bröllop jag var på men har inte hört det någon annanstans. 

 • Äldre 2 sep 00:45


  Precis beställd dessa skorna från dansbutiken, hoppas de är sköna.
 • Äldre 3 sep 21:27

  Mina skor Skrattande känns bra att de redan är här då mina fötter behöver vänja sig he he
  Kom precis på också att det är ju kanon att köpa dansskor, då kan jag ju ha dem när vi ska öva på brudvalsen.


 • Äldre 3 sep 21:28
  xMariax skrev 2013-09-03 17:26:15 följande:
  Idag har vi gjort en enorm förändring i planeringen! Vi har bestämt oss för att strunta i lokalen, 7000:- kändes lite väl saftigt och vi lägger hellre pengarna på tex fotograf som vi inte ens tänkte anlita först.
  24 Maj 2014

  Ja 7000 för lokal är mycket. Hade ni någon annan lokal lösning?
 • Äldre 9 sep 23:25
  xMariax skrev 2013-09-09 22:50:57 följande:
  Idag har jag suttit och knåpat lite med en bröllopshemsida! Är långt ifrån klar, men hittills ser det ut såhär:
  emilochmaria.brollopssajt.com/ Nu är äntligen Emil hemma efter jobbet däremot, så nu ska vi mysa en stund innan det är dags att sova, måste ju upp tidigt imorgon igen.
  24 Maj 2014
  Mycket fint Maria
 • Äldre 9 sep 23:30
  Malin4900 skrev 2013-09-06 22:50:41 följande:
  Någon som har koll på klänningsbutiker i Göteborg? Vet att det finns flera runt järntorget, men annars?
  24 Maj 2014  Skrev ett inlägg för några dagar sedan men det verkar som om det int ehar kommit upp :( well well

  Jag har varit runt i nästan alla i stan och några till utanför.

  Det finns två Weddingsquares en vid järntorget och en i gamlestan Helt ok utbud den i gamlestan har lite lägre priser är lite av en aoutlet av deras.

  Har provat på Ramonas Design (kungshöjd) finnsmycket hittade ingen jag ville ha där dock
  Remanns vid järntorget (lyckades titta på  den dyraste i helabutiken där  ;) den blev det inte 29000kr he he) De har mycket och en del rea just nu.

  Det finns två i kungsbacka har varit på Svahns de har lägre priser på deras klänningar än butikerna i gbg väl värt ett besök.
  Den andra i Kungsbacka Weddingsbyangels har jag bara kollat på nätet men de verkar spännande.

  Har efter 30 provade klänningar köpt en som jag inte trodde att jag ville ha så prova allt möjligt :D 
 • Äldre 17 sep 23:22

  Malin4900 klart vi vill se

 • Äldre 10 nov 20:06

  Mycket som hänt här ser jag

  JAg väntar fortfrande på min klänning 3 månader sedan jag köpte den, de skulle bara byta ut kuddarna i bysten för de var i fel färg , hmmm frust.
  Har hittat ett slöja på myrorna för  60kr vet ej om det funkar ännu då jag inte fått klänningen, nyansen kanske inte passar.
  Efter att gått i mina skor en hel del så känner jag att det inte kommer funka så jag har beställt ett annat par från jenjenhouse blev billigt då de var på kampanj så 350 inkl frakt.

  Nästan alla stora grejerna är bokade, fick i fredags bekräftad kyrkan efter 5 månaders väntan fortfarande inte prällen bestämd men det är pga svenskakyrkans bökiga regler. Man måste tydligen ha en präst från sin egen församling.

  Massa små grejer kvar, någon som hittat någon bra sida för caketoppers? 

 • Äldre 19 dec 22:55

  Va roligt att läsa om allt som har hänt
  Jag fick äntligen tillbaka min klänning från sömmerskan i början av sep men kuddarna som skulle bytas ut hade ersatts med för stora plata grejer så det såg helt fel ut typ madonna lady gaga (kankse överdriver men blev så besviken) Ska nu hämta min klänning igen i morgon och hoppas att han gjorde det bra denna gången.

  Har äntligen fått mina skor från Kina och är super nöjd Jätte sköna att gå i och helt rätt färg eller ja nästan hade nog velat ha dem lite mörkare men men glad ändå :- D 340kr inkl frakt från jenjenhouse    
 • Äldre 19 dec 22:57

  Någon som har något bra tips på caketoppers?

Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014
Logga in
Bli medlem