Inlägg från: xMariax |Visa alla inlägg
 • xMariax

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Åhh vad härligt med fler som gifter sig då! Jag hoppas att det blir lite mer liv i denna tråden jämfört med den förra...

  Vi har en budget på ca 50.000:-, har gjort en preliminär budget här med budgetverkyget som hamnar på 44500:- men vi räknar lite uppåt för lite oförusagda utfiter. Har inte börjat köpa något ännu, men har provat klänningar! Det blir nog runt 40 gäster, våra släktingar och våra närmsta vänner. Färgtemat är vitt/grönt så självklart kommer buketten, tärnklänningarna och dekorationerna följa det. Jag kommer nog ha en bukett med vita rosor..
  På ''smekmånad'' blir det antagligen en lite längre kryssning och sen åker vi på en ''riktig'' semaster hela familjen om några år när sonen kan följa med.
  Vi har inte bestämt hur vigseln blir men vi har i stort sett bestämt festlokal.

  Vi gifter oss den 24 Maj för övrigt.


 • xMariax
  Eksson skrev 2013-04-12 09:43:41 följande:

  Ja det vore som sagt kul om EN tråd är mer aktiv, att man får skriva här. Nu känns det som att det dyker upp sådana här trådar titt som tätt men ingen ritktigt håller..så nu får vi va duktiga på att skriva av oss så den här håller :)


   


 • xMariax
  amerika skrev 2013-04-11 18:26:51 följande:
  De är ju döda för att ingen skriver där....

  Men jag kan flytta på mig, det går bra. Du måste bara tänka på xMariax att du är betydligt yngre, piggare och snabbare i skallen än vad jag är. Så sånt som är enkelt och lätt gjort för dig (byta tråd hux flux) är svårt för en gammal tant som jag Tungan ute

  Jag ska gifta mig 10 maj 2014 och jag vill gärna ha andra brudar med samma tidsplanering att följas åt med hela vägen.....

  Vi har inte kommit så långt alls i planeringen. Vi har bestämt datum. Pratat m fotografen (en kompis) och med musikern (oxå en kompis och det råkar dessutom vara hennes födelsedag...). Sen är det bara mina två bästa väninnor som vet att vi ska gifta oss. Vi har tanke på var vigseln ska vara men vi har inte bestämt oss än. Vi vet oxå vilken lokal vi vill ha men vi har inte bokat den än för vi ska titta på den tillsammans när sambon kommer hem från sin utlandsvistelse.

  Vi ska skicka ut save-the-dates i maj så det närmsta pysslet handlar om det. Och om vilka vi faktiskt ska bjuda.... 
  Äh! Trams! Man är inte äldre än man själv gör sig.

  Och jag håller med dig helt och hållet, det känns lite ensamt när alla andra ska gifta sig om typ 2 månader.. Jag har dessutom sån himla beslutsångest angående ALLT (förrutom ringen, den är jag säker på!). Min blivande man är dessutom rätt trött på mitt tjat..

  Jag frågar runt efter fotograf för fullt just nu, jag känner en himla massa människor som är duktiga på att fota och vi vill hellre lägga pengarna på annat, dessutom vill jag kunna redigera fotona själv. Nu i maj tänkte vi åka ut och kolla lokalen som vi funderat på och gillar vi den så bokar vi den. Vi ska även boka vigselförrättare snart.
  Save-the-dates kommer vi inte att skicka ut, men vi skickar inbjudningarna redan i höst..
 • xMariax
  amerika skrev 2013-04-12 23:22:48 följande:
  Så länge du inte har beslutsångest gällande mannen eller han tröttnar på dig och inte bara på tjatet så är det väl lugnt! Flört

  Jag är oxå så himla velig. Därför måste min fästman vara med i all planering. Jag kan inte välja klänning eller nåt utan honom, det går bara inte. Och jag vet att jag kommer ändra mig tusen ggr innan vi är där.... men det gör inget och det är ju oxå charmen med att planera! Hellre ändra sig innan än ångra sig efteråt!
  Nejdå, mannen är jag säker på!

  Ja, det är himla mysigt när man kan sitta tillsammans och planera! Några gånger iaf så har vi suttit i soffan på kvällen efter att sonen somnat, druckit något gott och pratat om färger, dekorationer, inbjudningar, hår, klänningar etc.. Riktigt mysigt!
 • xMariax
  amerika skrev 2013-04-13 10:25:02 följande:
  Hur är era planer än så länge med färger och sånt?
  Vi kommer köra på vitt och grönt i olika nyanser.. :) Jag ville ha vitt/grått/svart först men sen insåg vi att det nog blir lite tråkigt och dystert.. Hur ska ni göra?
 • xMariax

  Här hemma regnar det idag, skönt! Då försvinner snön och jag behöver inte känna skuld över att sitta inne och kolla inspiration till bröllopet.


 • xMariax

  Jag tänkte dela med mig lite av bilder från den eventuella kyrkan som vi ska vigas i.. (Om det blir kyrkligt så blir det denna kyrka.)

  Jag älskar den! Hjärta


Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014