Inlägg från: SabinaE |Visa alla inlägg
 • SabinaE

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Hej, jag tänkte att jag hoppar in här också:)
  Jag och min MTB gifter oss 31/5 och det kommer bli borgerligt.
  lokalen är bokad, en jättemysig bygdegård i Varberg Skrattande
  Hur långt har ni kommit i tankarna kring själva festen? det jag är mest rädd för är att folk inte kommer ha kul, men jag vet inte riktigt hur mycket man ska planera in och hur mycket man ska låta komma spontant? Vad tänker ni om detta?

  Sen vill jag bara tipsa om två sidor som jag tycker om väldigt mycketGlad 

  Den ena är: www.aliexpress.com    
  den har verkligen allt man kan tänka sig, från dekoration till kläder av alla dess slag. Just bröllopsklänning vet jag inte om jag skulle våga beställa från en sån sida, men allt annat jag har köpt därifrån hittils har sett ut precis som på bilden:) 
  Det enda negativa med sidan är just att den är så stor, så om man letar efter nånting så kan det ta ett tag innan man hittar det.

  Den andra är www.minterandrichterdesigns.com
  Om man vill ha annorlunda ringar än vad alla andra har, så är den här sidan jättebra.
  Jag och sambon köpte våra förlovningsringar därifrån och ska köpa vigselringar därifrån också:)
  Våra ringar kommer vara i titan och trä:) Om man inte vill ha trä, så har de även horn och ädelstensinlägg:) 

  Har ni något tips på bra sidor?

  Jag får fjärilar i magen så fort jag tänker på ordet bröllop numeraTyst 

 • SabinaE

  Vi ska beställa ringarna nu i dagarna:) vi kan dock inte riktigt bestämma oss mellan två stycken.

  det här är den ena:  Och det här är den andra:


  Förlovningsringarna är i samma stil, men med ett mörkare träslag:)
 • SabinaE

  Jag tycker också att det är rätt dött här inne, vilket är lite synd. Vi väntar just nu spänt på ringarna som är beställda! Jag har köpt en liten resväska i papp (panduro) som gästerna får lägga bidrag i till bröllopsresan. Vi kommer inte önska oss några presenter utan endast bidrag till resan :) Så den ska dekoreras på något fint sätt. Vi har även bestämt hur inbjudningarna ska se ut:) Jag köpte lite olika papper en dag för att kunna prova lite olika varianter, men när jag hade gjort första så var jag redan helnöjd:D

 • SabinaE

  Vi gifter oss den 31:) första inbjudningskortet är faktiskt redan skickade, vilket känns lite pirrigt:) det är till två som bor i Canada så vi ville ge dem riktigt god tid på sig. Min svärmor har erbjudit sig att hjälpa till med inbjudningskorten när resten ska göras och det känns som en mysig grej att göra tillsammans, så jag blev jätteglad när hon sa det:) när tänkte ni skicka ut era inbjudningar? Vi tänkte nog i januari. Förlåt för att det inte blir några radbrytningar, surfplatta ni vet..

 • SabinaE

  Vi har suttit och gjort klart det sista med inbjudningarna i helgen och ska skicka ut dem i dagarna och jag tycker inte heller att det är för tidigt.
  Vi har gjort allt själva:)  bilden på oss har jag ritat:)
   
 • SabinaE

  Jag vill gärna vara med i fb-gruppen:) men jag ser inte ditt hela namn på din profil maria93, så jag kan inte skicka något pm på Facebook

Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014