• Äldre 12 Apr 09:43
  142152 visningar
  792 svar
  792
  142152

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Ja det vore som sagt kul om EN tråd är mer aktiv, att man får skriva här. Nu känns det som att det dyker upp sådana här trådar titt som tätt men ingen ritktigt håller..så nu får vi va duktiga på att skriva av oss så den här håller :)


   

 • Äldre 13 Apr 11:13
  #17

  Känns som vi överlag kommit ganska långt, trots att ännu ingen vet om att vi har dessa planer.
  Vi har inte ens förlovat oss..men när vi gör det kommer alla få reda på att och när vi gifter oss.
  Så kyrka är bokat, lokal är bokat, "tema" som egentligen inte är nåt tema är klart..vi är liksom rörande överens om hur vi vill/inte vill ha det. Min stil på outfit är klar..vet var klänningen ska köpas och typ hur den ska se ut.Ringar klara (förlovning köpt men vigsel bara bestämd). Låtar i kyrkan, tärna, bestman, (typ de enda som vet om våra planer). Gästlistan spikad. Sen har jag jobbat mkt i photoshop och gillar och pilla med sånt så inbjudningar/placeringskort/festprogram har jag fixat en del med..inget klart, men en klar tanke med hur det ska se ut. Bukett vill jag göra själv, så där vet jag också hur den typ ska se ut.

  Överlag kan man väl säga att jag ÄLSKAR att planera :). Min sambo är väl inte lika frälst över det..tycker det är lång tid kvar. För honom räcker det just nu med att datum är satt och kyrka och sånt är bokat.

 • Äldre 17 Apr 12:20
  #22
  xMariax skrev 2013-04-17 11:39:21 följande:
  Jag tänkte dela med mig lite av bilder från den eventuella kyrkan som vi ska vigas i.. (Om det blir kyrkligt så blir det denna kyrka.)

  Jag älskar den! Hjärta

   


  Superfin verkligen!


   


   

 • Äldre 29 Apr 11:20
  #35

  Du bör ju kunna köpa den och bara ge en depostition i början. När jag beställde min förlovningsring var jag tvungen att betala minst 20% när jag gjorde beställningen, men att sedan pröjsa allt när jag hämtar ut den. Och då kunde jag ju (om jag hade velat) bara vänta lite med att hämta ut den. Det tar ju också några veckor tills den är klar.


   


  Hade jag vart du hade jag inte väntat så länge, om du verkligen bestämt dig för att detta är THE ring. Å andra sidan kan du ju i vissa butiker välja precis hur ringen ska se ut själv, välja modell/diamanter/höjd/bredd osv..kan ju vara ett alternativ annars.


  xMariax skrev 2013-04-29 09:09:25 följande:
  För ca en vecka sen var jag och blivande maken inne i Stockholm och passade då på att titta på min blivande vigselring ''live'', han som ägde butiken berättade då att ringen inte är så populär längre och antagligen riskerar att försvinna ur sortimentet innan det är dags att köpa den.. Vi antog att han bara ville sälja den snabbt så vi struntade i det.
  Men igår så blev jag lite osäker; tänk om han menade allvar? Så jag googlade runt lite och insåg att den redan försvunnit ur sortimentet hos många onlinesajter åtminstone.. Har inte hunnit kolla i butik ännu.. De butiker som fortfarande har ringen säljer den dessutom med stor rabatt, så det känns ju som att de vill bli av med den..
  Jag ska köpa den såfort jag har pengar, men det kan ta några månader så jag hoppas att den finns kvar då... Gråter

  Vet ni hur jag annars kan gå tillväga? Jag kommer att ha råd att köpa den i början av Juli tidigast... Kan man beställa den i butik och betala när man hämtar ut den tex?
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014