Inlägg från: gesslan |Visa alla inlägg
 • gesslan

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Hej! Jag och min sambo ska också gifta oss i maj 2014, helst den 24e men det har vi inte kollat upp ännu. Vi har egentligen inte bestämt oss för någonting ännu, förutom månad och år vill säga. Jag är förstås jätteglad över vårt stundande bröllop men är det någon mer än jag som inte riktigt vet i vilken ända man ska börja. Det hela känns väldigt övermäktigt när jag surfar runt här inne och ni här verkar ju ha kommit en bit (särskilt amerika)! Bör jag vara stressad? Vet någon hur lång tid innan man bör boka plats i Stockholmsområdet med omnejd? Det känns som att maj är en relativt populär månad menar jag...

 • gesslan

  Hej alla! Nu har vi kommit igång lite. Vi var idag och kollade på ett eventuellt ställe att ha middagen på och det kändes super. Tjejen vi pratade med verkade dessutom kunnig och flexibel. Min sambo tyckte faktiskt också att det var roligt att åka iväg och kolla och det känns skönt att äntligen ha med honom på tåget också, han är ju liksom lite inblandad! ;) Däremot funderade vi lite efteråt på hur många ställen man egentligen ska kolla? Vi har några till som vi ska besöka de närmsta två veckorna, sammanlagt handlar det om typ 6 olika ställen. Men om det känns bra på ett, kanske man egentligen ska nöja sig och inte kolla vidare med risk för kluvenhet?! Hur har ni gjort?

 • gesslan

  Till AoPoV: Det är svårt det där med föräldrar och bidrag. Mina föräldrar tänker bidra med en summa på 10,000kr för det är tydligen något min mamma planerat för länge. Både för mig och min bror och det är ju välkommet! :) Det var hon som tog upp det. Min sambos föräldrar (som för övrigt sitter på en hel del pengar) har inte sagt något och kommer heller inte att bidra med något självmant skulle jag tro! Det är inte sån sort på dem. Tror inte att min sambo skulle fråga heller. Kan man göra det?

Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014