• CoG

    Hur väljer ni vilka vänner ni ska bjuda?

    Vi bjöd de vänner vi umgås med mest och trivs bäst tillsammans med.
    Inga random barndomsvänner, jobbarkompisar osv
    En av vännerna är nyfunnen och hon sjöng solo under vigseln, även om vi inte träffats så mycket så kändes det självklart att bjuda in henne och hennes familj till middan efter vigseln då hon är en så fantastiskt härlig tjej!

    Vi ville inte ha massa folk där bara-för-att-fylla ut så att det skulle bli stort med massa gäster.
    Det landade på nära 50 gäster då alla nära släktingar (även där sållades det bort de vi inte har så mycket att göra med) och nära vänner var uppskrivna på listan.

  • CoG
    Livas skrev 2013-05-30 16:51:38 följande:
    Hur känner ni inför att bjuda respektive till ens vänner, bör man det, eller kan man skippa det. Tex har jag fler kollegor på jobbet som jag också umgås med utanför jobbet, men jag har bara träffat deras respektive ngn enstaka gång eller inte alls (och dessa respektive har aldrig träffat min m2b) kan man bjuda bara den personen man vill ska komma, eller tror ni de tar illa up?
    Man måste nog göra som man själv känner.
    Jag skulle tycka att det kändes lite trist att bli bjuden på bröllop utan min man.
    Då vi bjöd in våra vänner bjöd vi hela familjer och de som var singlar bjöd vi med slällskap om det skulle vara så att dom hade ngn som dom gärna tog med sig.
    Så det var upp till gästerna att komma själv eller inte :)
    Jag tror att många får trevligare om dom känner iaf en person mer än själva brudparet (som kanske inte har lika mycket tid att sätta sig ner och prata med alla).
Svar på tråden Hur väljer ni vilka vänner ni ska bjuda?