• Diphylla

    Hur väljer ni vilka vänner ni ska bjuda?

    För oss har det blivit lite "snett", men det känns ändå bra. Han har ingen släkt utöver sin pappa och två bröder som självklart är bjudna, jag har en jämförelsevis jättestor släkt. En stor del av min släkt står oss nära och bjuder alltid oss båda när det är fest så det vore oerhört konstigt att inte bjuda dem allesammans och äntligen få en chans att bjuda tillbaka. De är alltid oerhört generösa och tycker dessutom oerhört mycket om min fästman, som blev en sjävklar del av familjen från första gången de träffades. Ja, som sagt, det ska bli roligt att bjuda tillbaka.

    På vänsidan kommer vi att ta det ganska lugnt. Vi bjuder i första hand bara personer som båda känner och brukar umgås med. Ingen av oss har speciellt många kompisar utan umgås med en ganska liten klick. Arbetskamrater och liknande bjuds inte in om vi inte umgås mycket privat också.

    I slutändan blir det nog 55-60 inbjudna gäster skulle jag tro. Det är 51 pers på gästlistan idag inkl barn, varav 19 är vänner och resten är släkt på något vis.

    Hade egentligen för vår egen skull gärna kunnat ha ett jättelitet bröllop på rådhus + restaurang med bara närmsta familjen och varsin bästa vän (10 pers allt som allt), vi har inget behov av en jättestor bröllopsfest, men det fungerar helt enkelt inte. Det skulle kännas konstigt att inte bjuda dem som alltid, utan undantag, bjuder oss.

Svar på tråden Hur väljer ni vilka vänner ni ska bjuda?