• Lavelii

  Hur väljer ni vilka vänner ni ska bjuda?

  Sitter också lite i de funderingarna faktiskt.

  Vi kommer ha ett stort bröllop som absolut inte kan göras större! (350-400 pers räcker mer än väl!!) Vi har stora släkter, och vi bjuder alla i släkterna (även om det finns en del jag personligen kan vara utan).

  När det kommer till vänner så har vi sagt att vi ska bjuda våra allra närmsta... men ja...vad är då det? Just nu bor ju alla mina vänner utspritt... England, Egypten, USA, Norge, Danmark osv... många av oss hörs dock av väldigt ofta och det känns märkligt att inte bjuda någon av dem. Det känns även lite märkligt att bjuda bara några av dem. Men det känns också märkligt att bjuda alla - då det är som du säger; man kanske inte pratat på väldigt länge. Fästmannen har inte ens träffat en del av dessa människor och det är i vissa fall knappt så att en del av dem ens vet vad han heter eller att han vet vad de heter.
  Samtidigt vet jag att bjuder jag den ena och inte den andre så kommer det uppstå funderingar och skapa klyftor. Så mitt dilemma är just nu om jag ska sitta och tänka så eller helt enkelt inse att jag går in i ett nytt kapitell i mitt liv. Mina allra allra närmsta vänner finns ju i mitt liv även om de är långt ifrån. Men dessa andra vänner vet jag för det första inte ens om de hade kunnat ta sig ända hit för ett bröllop och för det andra så känner jag att ska jag bjuda precis varenda en så är vårt bröllop snart uppe i 450++++ (speciellt om fästmannen också skulle sitta och tänka så här). haha...

  Likaså med arbetskamrater. Fästmannen kommer bjuda några. Jag kommer nog inte. Är ganska ny på jobbet. Trivs jättebra med kollegorna. Men känner inte dem privat.

Svar på tråden Hur väljer ni vilka vänner ni ska bjuda?