Inlägg från: Anonym (\\\\\\\\\\\\\\\") |Visa alla inlägg
  • Anonym (\\\\\\\\\\\\\\\")

    Inget engagemang...

    Anonym skrev 2013-04-11 07:41:31 följande:
    Har du försökt prata med någon av dem och speciellt henne om saken? Kan något ha hänt i hennes liv som tar all kraft och fokus just nu? Tycker de andra att du har förändrats i och med bröllopet och det är därför de drar sig undan? Allt sådant här är självklart jobbigt, men jag tror på att ge folk man tycker om och som tycker om en 'the benefit of doubt'. De är säkert inte ute efter att såra dig, så prata om saken utan att vara anklagande så kanske allt löser sig! Kram
    Jag har pratat med en del av dem och när samtalsämnet väl dyker upp så låter det ungefär så här;
    - Jag vet att vi alla bor långt ifrån varandra och jag hade önskat att vi bodde närmre för jag saknar er och jag saknar er involvering... (ungefär i den stilen) Varpå deras reaktioner är;
    - Ja men så klart att vi finns här och vi ska ju alla planera detta tillsammans. Detta är din stora dag och vi ser fram emot det. Säg bara till vad du vill ha hjälp med!!! Ska vi inte planera in en tjejhelg då vi kollar klänningar osv?!

    Sedan går tiden och inget sker... Jag blir då lite trött på att "jaga" dem. Jag VET att det pågår mkt i deras liv nu, på olika sätt. Jag har förståelse för det. Det händer mkt i mitt liv också. Inte bara giftermål. Tagit examen, fått ett fantastiskt jobb och flyttat. Men jag har alltid ställt upp för dem allihop. I deras glädje och sorg. Jag har varit delaktig i deras bröllop, i deras familjer, deras barn även (tyvärr) en del av dessas skilsmässor. Vi har gråtit och skrattat tillsammans och sett fram emot saker tillsammans. Jag påminner dem ofta om att jag finns där för dem även om vi inte är nära varandra.

    På din fråga om jag förändrats? Inte i samband med bröllopet, nej. Jag har så klart fått ett litet projekt som tar mkt av min tid... (men då vi ändå inte bor nära varandra så är det inte någon tid som "tas från dem"). Däremot har jag växt och "förändrats" successivt under bland annat min utbildning, har flyttat och bott på olika ställen. Försökt ta in nya perspektiv och helt enkelt jobbat med mig själv som person. Jag har vuxit i min personlighet. Det är dock inget som jag upplevt skapat en barriär mellan oss alla... i alla fall är det inget någon påtalat för mig. Snarare har man påtalat att man är stolt över att jag tagit de steg i livet som jag gjort.
Svar på tråden Inget engagemang...