Inlägg från: ebbus |Visa alla inlägg
  • ebbus

    Augusti 2014!

    Jag hänger på tråden Glad Vi gifter oss 9/8.


    Än så länge är kyrkan och lokalen bokad. Pappa ska vara fotograf. Vin, öl och cider är inhandlat. Dekorationer är till mesta del klart. Inbjudningarna är nästan klara och är planerade att skickas ut i slutet av månaden.

  • ebbus

    Nu har jag köpt Klänningen =) Jag skulle bara prova lite men gick därifrån lite fattigare men med en bokad klänning! Inte alls som jag tänkt men älskade den direkt när jag fick på mig den. Inbjudningarna är också klara och ska skickas iväg i morgon. Så känns det som att allt börja falla på plats =)

  • ebbus

    MissK och Sha det blev en Nixa. Jag tog flera olika klänningar för att prova, kollade varken märke eller pris från början. Jag skulle ju som sagt bara prova lite så det var perfekt och tur att den jag föll för var "billig". Glad

  • ebbus

     



    kärleken skrev 2014-02-01 12:58:39 följande:


    Här är en ihopklippt version! (båda ska ju självklart vara vita, det är bara olika ljus i bilderna)

     


    Åh va fin!


     

  • ebbus

    Nu har vi även fått skriftligt kontrakt på lokalen och inbjudningarna är skickade Glad 
    Har börjat kolla på skor till mig Men tycker det är svårt att hitta rätt. De flesta har så himla hög klack Rynkar på näsan Vill ju inte snubbla fram i gången Förvånad

  • ebbus

    Vi bestämmer tillsammans men det är mest jag som tar fram förslag. Hur jag ska se ut bestämmer jag men vill så klart att min sambo ska gilla det han ser och det gäller även åt andra hållet. Sen har han kollat upp transport från kyrkan. Så vi har delat upp det lite efter vad vi kan och gillar sen har den andra åsikter om det.


     


    Smink och hår har jag också bokat =) Beställde precis hem 4! par skor för att se vilka som är skönast och snyggast i verkligheten. Tur det är gratis returfrakt ;)


     


    De flesta verkar ha kommit ganska långt. Själv började jag läsa på högskola i höstas så jag började på inbjudningarna redan i somras så jag skulle slippa känna mig stressad. Sen har bit för bit fallit på plats =)

Svar på tråden Augusti 2014!