Inlägg från: Anonym (Längta, längta) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Längta, längta)

    Att vilja bli gravid!

    Vi har pratat i 1½ år om att vi vill ha barn. Men sagt att vi skulle vänta till i alla fall strax innan bröllopet. Vi gifter oss i juli och vi tänkte börja bebisverkstaden i maj!
    Jag sitter med en "womenlog app" och studerar dagarna! Första veckan i maj har jag mens och efter det tänkte vi börja med det roliga.
    Jag har väntat så länge men nu känns 1 månad så hejdlöst långt bort! Jag vet att jag inte kommer bli gravid på första försöket (kan ju alltid hoppas dock) men bara det där att vänta på att få börja försöka! Jag längtar så mycket.


    Jag ville bara skriva av mig lite, det här är inte riktigt något jag vill prata med mina vänner om. Är det någon mer än jag som längtar efter att påbörja bebisverkstad?

  • Svar på tråden Att vilja bli gravid!
  • Anonym (Längta, längta)

    Jag är inte ett dugg orolig för det. Jag tänker att det nog löser sig oavsett! Har jag klarat av att jobba 12 timmarspass, pruttbakis och på två timmars sömn (dock var jag 20 då :P ) men men klarar jag det, klarar jag nog en av det lyckligaste dagarna i mitt liv med lite illamående.


    Jag vet att vår bröllopsdag kommer bli underbar även om det står som spön i backen och jag är gravid illamående! =)
    Jag längtar så mycket efter både ett barn och vårt bröllop att jag inte kan bärga mig längre! Nu vill jag inte vänta mer nu vill jag bli fru och mamma =)

  • Anonym (Längta, längta)

    Vi kommer va ca 65 pers på bröllopet. Vi tänkte åka iväg i höst. Ni då?

  • Anonym (Längta, längta)

    Så kände jag också förra året när vi började prata om barn och då var det över 1 år kvar! Det känns så absurt långt bort!


    Bamsemums skrev 2013-04-08 13:34:31 följande:
    Jag är så avundsjuk på er! Ni behöver bara vänta några månader. Jag och min m2b har tänkt sätta igång med bebisverkstaden efter bröllopet. Det är verkligen evigheter fram till dess.. Vi ska gifta oss sommaren 2014!
  • Anonym (Längta, längta)

    Jag äter också folsyra, har gjort det sedan november. Jag fick mens igår, så nu är det bara en cykel kvar sen är det dags!


     


    Vi pratar om det båda två hemma jätte mycket! Känns helt overkligt att ha hittat någon man vill ha familj med. Jag är som dig bamsemums, har aldrig tänkt att jag ville gifta mig och skaffa barn. Så träffade jag min kille för några år sen, efter 6 månader hade vi flyttat ihop och från första dagen vi bodde ihop kände jag mig hel på något sätt. Efter 1 ½ år förlovade vi oss och började prata om att vi båda ville ha barn trots allt. Ju mer vi pratade om det, hur vi såg på uppfostran, vad vi känner inför barn, hur vi ser på konceptet vara en familj desstu mer kändes det bara rätt. Jag insåg att det har nog aldrig handlat om att jag inte vill ha barn utan mer att när jag hittade en person som jag älskar och som jag vet kommer vara en fantastiskt pappa till mina barn då kändes det rätt att bli mamma.


    Något som vi pratat mycket om och värdesätter stort är det faktum att bara för att vi gifter oss är inte äktenskap en garanti att det är vi föralltid, men jag vet att om vi seprarerar eller om (gud förbjude) något händer mig, så vet jag att mina barn kommer ha en helt fantastisk pappa i sitt liv. Som kommer uppfostra dom rätt med massor av kärlek och alltid vara närvarande. Att ha hittat en sån person som jag också älskar med varje fiber i min kropp gör att det känns rätt med familj och äktenskap.


     


    Nu längtar jag efter pluss på stickan!


     

  • Anonym (Längta, längta)

    Självklart går vi in i äktenskapet med inställning att det är för alltid och jag kommer kämpa in i det absolut sista och lite till. Jag tycker också att vissa tar äktenskap lite för lätt. Men för det vill jag inte vara naiv, jag är glad att vi har pratat lite om hur vi ställer oss till vissa saker OM vi skulle separera just eftersom vi planerar att sätta ett barn till världen. Skilsmässa är inte en lösning på alla problem det är den absolut sista utvägen när ingenting annat fungerar. Skulle det komma en dag när de är vår sista väg att välja vill jag att vi ska ha pratat om innan hur vi ser på vissa saker och vara trygg med att mina barn kommer få det absolut bästa även dom stunderna jag inte finns där. Sen vill jag självklart att det ska hålla föralltid med min kille och det kommer jag jobba för.

  • Anonym (Längta, längta)

    Oroar mig gör jag verkligen inte :) Jag kan inte gå runt och oroa mig att vi kanske ska skiljas i framtiden det är bara dumt.
    Men att man åtminstonde har pratat om vissa saker

Svar på tråden Att vilja bli gravid!