• Yousofin

    Bridezillas i Östergötland!!??

    Hej, vi gifter oss i Vadstena 27 juli men bor i Linköping. Inser att tiden bara rinner iväg och dagen närmar sig med stormsteg. Hur ligger du till i planeringen?

  • Yousofin

    Vi ska inte gifta oss i slottet utan i en lite mindre kyrka utanför Vadstena, vi ska även ha festen 1 mil utanför. Var på stan idag och letade skor och köpte till slut ett par på partyworld. Ville köpa ett par i en vanlig butik först men hittade inget som passade... Dom jag köpte är supersköna och vadderade där fram för att inte få skoskav. Jag köpte även hem lite blommor och har ägnat em till provdukning. Det blev bra tycker jag och det känns skönt, nu vet jag lite mer vad jag behöver inhandla. Gick också in på Hallsbergs guld och provade ringar, har bestämt mig nu men vilka priser butikerna i stan har jämfört med nätet!, blev lite chockad faktiskt, en skillnad på ca 7000kr. Hur många gäster har ni bjudit och var ska ni beställa tårtan ifrån (om ni nu ska ha tårta)?

  • Yousofin

    Vi gifter oss 27 juli och vi satte osa 2 maj. Vi har bjudit 75 gäster. Bulis 76 låter jättehärlig att ta båten ut till festen. Har ni bestämt klänning ännu? Jag har beställt min och den har kommit. Den var lite lång annars helt perfekt!!

Svar på tråden Bridezillas i Östergötland!!??