Inlägg från: Kalejdoskop |Visa alla inlägg
  • Kalejdoskop

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Lihoo skrev 2014-03-03 19:38:38 följande:

    Tack så mycket de känns jätte bra.


    Det låter bra som din blivande tänkt och det kommer nog bli jätte fint. Tycker det är fint med väst men tyvär passar inte min karl i det.


    Min karl är alltid varm som en kamin och kommer därför garanterat vilja ta av sig kavajen och då är ju hängslen jätte fint spec eftersom vi kommer dansa lindyhop och har lite vintage som tema. Och om han tar av kavajen och både ha hängslen och skärp kanske blir kaka på kaka då? Jag förelsog han skulle ta av skärpet när kavajen åkte av men det var tydligen bökigt


    Haha, det är klart, så enkelt som möjligt ;) Jag är inte så hemma på herrmode, men jag tänker att hängslen i sig håller ju upp byxorna, så det skulle nog verka lite märkligt med både och. Frågade min blivande, och han säger att det skulle nog bli för mycket med båda. Sen är det ju upp till er hur ni gör i slutändan, men nu har ni fått lite input i frågan iallafall :)
  • Kalejdoskop

    Här rullar det på i lite lagom takt. Har pysslat ihop påsarna som folk ska få (som jag gjorde av presentpapper) kommit igång med stolsdekorationerna och påbörjat vimplarna. Mitt största orosmoment var nu när jag fick nytt jobb, svårt att veta vad de säger om att jag behöver vara ledig i 8 dagar mitt under högsäsong! Men det gick k bra, jag kan gifta mig trots allt :)

  • Kalejdoskop

    Här känns det mest som det är en massa väntande.. om några veckor ska vi ringa och boka möte med vigselförrättaren, för några dagar innan vigseln, även med violinisten. Ungefär samtidigt blir det nog att beställa hindersprövning och namnbytesblanketter. I övrigt vet jag inte riktigt? Jag väntar på att ekonomin ska hinna ikapp så jag kan köpa min festklänning, pimpa den sista dekoren osv. Men i övrigt är det rätt lugnt. Är det så för er andra?

  • Kalejdoskop

    Hej på er!

    Här har det bara hänt en sak den senaste tiden, men det är en stor sak! Hindersprövningen kom tillbaks godkänd :D känns som det börjar närma sig på riktigt nu :) 100 dagar kvar på torsdag, pirrigt! Hur känns det för er andra?

  • Kalejdoskop
    CJ5 skrev 2014-04-22 15:11:29 följande:

    Hej tjejer! Nu är alla inbjudningar kuverterade, igår köpte vi blivande makens kostym och skor och vi beställde även min vigselring! :)

    Men hur gör man med middagen? Catering eller göra mat själv? Hur gör ni?


    Vi kommer laga maten själva, jag, min fästman och min mamma. Tufft jobb, och det är nog det jag är mest nervös för! Det måste ju bli jättegott. Jag jobbar i restaurang och kan ju laga mat, men det är alltid lite ångestladdat när det är nånting viktigt i görningen..

    Här är det mest pyssel på gång, men snart är även alla dom bitarna klara.. vad hittar man på då?? :) Har märkt att det varit rätt lugnt i denna tråd ett tag, kan det var för att det inte är så mycket att göra just denna period?
  • Kalejdoskop

    Här är det som är klart för våran del:

    Brudklänning 1 (brudklänning två kommer om några veckor)

    Fästmannens kostym

    Menyn

    Frisyr och smink

    Hindersprövning

    Blommor

    Dekor

    Musik

    Vigselförrättare

    Festlokal

    Vigselplats

    Serveringspersonal

    Det som inte är helt klart är tårtan, ringarna och alkoholen, men vi vet var vi kommer få tag i det i slutändan :)

  • Kalejdoskop

    Jag tror absolut att du kan ha en slöja till den, isåfall kanske välja en utan några broderier eller så? Superfin klänning verkligen!

  • Kalejdoskop

    Samma här, börjar bli pirrigt! :) Här har vi precis tagit beslutet att baka tårtan själva, då sen vi bokat visade sig vara väldigt oprofessionell. Sen måste vi öva klart på vår egenkomponerade dans, köpa underkläder, smink osv. Om en månad lämnas klänning in hos skräddaren, snart kommer förhoppningsvis min festklänning och underkjol till första klänningen! Eeek, snart mindre än två månader kvar! :D vad har ni andra kvar att göra?

  • Kalejdoskop

    Åh, det önskar jag verkligen att vi kunde göra! Men såna detaljer som dukning kan vi inte kolla förrän dagen innan, det känns lite nervigt :S

  • Kalejdoskop
    swdnchick skrev 2014-05-20 13:08:12 följande:

    Varför kan ni inte kolla det förrän dagen innan? Är er lokal långt borta?

    Vi kommer inte ha med oss porslin och provduka i lokalen, men vi ska åka dit någon vecka innan och mäta och fundera på hur borden ska stå, så vi bland annat vet hur många dukar vi behöver hyra.


    Ah, ok. Jo, det är 90 mil dit, så inte direkt så man åker dit över dan :P men vi kan eventuellt kolla några dagar tidigare, om lokalen inte är bokad. Hoppas! Var blir erat bröllop?
Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?