• Bamsemums

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Det är fler som har skapat trådar om sin månad, tänkte göra samma sak Då jag inte har sett "min" månad här än. Så är det fler som ska gifta sig Juli 2014? Hur långt har ni kommit med planeringen och hur känns det? :)      

  • Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?
  • CJ5

    Vi har funderat på catering från ica kvantum, 145 :- per person.. Men det känns ju lyxigare med en riktig catering :)

  • CJ5
    Pia88 skrev 2013-09-04 09:36:16 följande:
    Usch.. nu börjar mardrömarna komma.. För några nätter sedan var vi på möte med prästen och skrev kontrakt med honom... Med var en "surkärring" som jag sett via jobbet... Men jag tror iaf att vi fick bokat prästen..

    Nu inatt var jag på prinsessan maddes bröllop som gäst... var bland de första att ta maten men kom ändå sist till borden då alla andra redan ätit och stigit upp.. Sen kom jag på att det är ju bara några veckor kvar. Inga inbjudningar hade vi skickat, inget vin var beställt, ingen skumpa... känner paniken stiga o vaknar sen hemma i min egen säng...

    Hoppas verkligen att det inte blir så..
    Om du inte är jätte nära kompis med Madde så tror jag du kan vara lugn! :P

    Nej men skämt å sido, du verkar ju ha koll på läget nu, vi får hjälpas åt att bolla.
  • a ring on my finger

    Hoppar in här.
    Har hållt mig i Augusti-tråden men nu har planerna ändrats och Juli blir vår bröllopsmånad.

    Vi har nu båda lokalerna bokade (vigsel och fest).
    Vi har en idé om vilket tema/färgkod vi kommer att köra.
    Vi har fotograf och förmodligen bil klart.

    Det svåra just nu är maten. Dels att hitta rätt mat och dels att hålla nere kostnaden utan att det blir för enkelt. Svårt!

    Klänning tänkte jag börja prova under hösten men sen blir det ev en Kinaklänning när jag väl har hittat rätt modell och stil. Just nu är jag väldigt inne på spets i den här stilen...



    Vigselförättare vet vi nog vilken vi vill ha så honom kommer jag snart att kontakta också.

    Gästlistan är ganska klar, det ska bara finputsas lite. Sen funderar jag på det där med save-the-date. Eftersom man gifter sig mitt i sommaren kan det vara bra att folk vet i mycket god tid innan semestrar börjar bokas.
  • CJ5

    Hur mycket kan man sy in en klänning? Jag vill gärna ha knappar bak på min.. Jag fick barn för tre månader sen och har nu gått ner de 23 kg jag gick upp, men har 4 kg kvar till bmi 25 och vill efter det gå ner lite "snygg kilon" Tänkte att jag skulle få börja prova klänningar när jag har gått ner de första 4 kg nu. hade jag valt en med snörning så hade man ju kunnat snöra in den ordentligt.. men det går kanske inte att prova klänningar innan man har den rätta vikten liksom om man vill ha knappar?

  • Malin91

    Usch, jag mår nästan dåligt över det här med val av festlokal...

    Som jag skrivit tidigare var vi ju och kollade på en lokal som var helt fantastisk. Tre våningar, typ 400kvm på varje våning. Våning 1 bestod av entre, toa och kök. Våning 2 kan man duka upp till middag. Och våning 3 får man plats med bar, ställa upp bandet som ska spela, lite stolar och dansgolv. Men denna lokal kostar 8500:- att hyra, och då ingår inte porslin utan det kan man hyra för en extra kostnad på 3500:-. Lokalen ligger ca 30 min från kyrkan, och 15 min utanför stan.

    Sedan har vi hittat en helt okej lokal för typ 2000:- (vet inte vad porslin kostar), men då blir det ju så att man måste plocka undan matborden osv för att kunna ha dansgolv sedan, vet inte om det blir tight med bandet...

    Hur skulle ni göra??
    På ett sätt känns det kanske som tre våningar är stort, kan ju bli så att alla håller till på olika våningar och det inte blir en fest då "alla är med". Och tar man en billigare lokal finns det ju större möjligheter (pengamässigt) att smycka fint...

    Hjäääääälp mig att komma med tankar kring det här, paniken bara växer :b Måste ju bestämma mig snart så inte lokalerna blir bokade !! 

  • CJ5

    vi ska om det nu blir den vi varit och kollat på, ha festen ute! på en utomhus dansbana! om vädret tillåter, annars år vi duka undan borden.

  • SandraoErik2014

    Hej,

    Jag har precis hittat hit och ska också gifta mig i juli 2014 ! Nyförlovad sen tre v tillbaka :)
    Vi bokade lokal igår! Är så glad. Ett check på den!
    Någon mer här från skånetrakten som ska gifta sig i juli?

Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?