Inlägg från: a ring on my finger |Visa alla inlägg
  • a ring on my finger

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Pia88 skrev 2013-10-02 19:38:45 följande:
    Började på med bordsplaceringen idag (var uttråkad)... Det är svårt..

    Vi kommer troligtvis ha 4 st bord för 12 pers. Och ganska många som borde slippa och sitta vid en ände.. Småbarn, nedsatt rörelsefunktion... Skrev ut namnen och klippte till smålappar med alla namn.. Lätt att flytta runt men krångligt om man inte vill tappa bort nån Tungan ute fick till nån sorts fundering.. Men ännu är det inte bra..

    Har nån annan börjat på eller är det bara jag som är ivrig? Flört för mig fungerar inte bordsplaceringsverktyget som finns här  på sidan då vi kommer sitta ensamma vid honnörsbordet..
    Nja har väl inte börjat riktigt men jag testade ett bordsplaceringsverktyg i en app som heter (???Hmmm, kommer inte på nu och har inte iPaden tillgänlig, en engelsk bröllopsapp iaf) Tycker den verkar bra. När man har gjort sin gästlista kan man skriva in vilket bord de tillhär och sen ser man varje bord som en lista med namn.
  • a ring on my finger
    Julibrud2014 skrev 2014-01-28 22:13:04 följande:
    Jag tror absolut det kan vara möjligt att hitta cupcakes "tårta" . Jag tycker jag har sett bild på sådana när jag bläddrat bland bageriernas bilder på fb. (Insåg att många bagerier har facebooksidor där de visar sina alster)

    Jag funderar mer på smak. Tror man är ganska mätt efter trerätter när man kommer till tårta och tycker själv inte mycket om sötsaker överhuvudtaget så tårtan känns mest som att den ska vara med för sakens skull.
    Håller med om det. Vi kommer därför att ha vår tårta som dessert.
    Ofta n'r man har varit på bröllop och den fina och dyra tårtan kommer fram är man inte alls sugen på att äta mer.
  • a ring on my finger

    Vi var på bröllopsmässa för två veckor sedan och jag just nu en period då vi fixar mycket efter att ha haft en låååång paus

    Vi har träffat cateringföretaget och förmodligen kommit fram till maten. Ska fundera ett par dagar men vi har nog bestämt oss. Däreigenom kommer vi även att "köpa" vår personal.

    Vi har pratat med vigselförättaren som vi hemskt gärna vill ha (i normala fall blir man tilldelad den som tjänstgör för dagen). Han har mer eller mindre lovat att han ställer upp.

    Om två veckor ska jag iväg och prova kläningar för första gången....spännande

    Vi har beställt hem en del pynt från Etsy...pompoms, happy lights, sugrör, utklädnad till photobooth, lite trycksaker.

    Vi har skickat ut "save the date" digitalt.

    Alla personer som kommer ha en viktig roll under dagen är tillfrågade och har tackat ja. Endast en del av underhållningen som ska tillfrågas.

    Helheten hur middag och fest ska se ut börjar klarna ordentligt så nu måste vi börja fundera på ceremonin.

    Vi kommer att boka bröllopsresan när som helst. Vi har mer eller mindre bestämt oss så jag vet ärligt talat inte riktigt vad vi väntar på där

  • a ring on my finger
    Julibrud2014 skrev 2014-02-08 18:27:47 följande:
    Jag köpte min brudklänning idag! Jag har provat några gånger innan och idag var jag tillbaka till den första butiken jag provade i.
    Jag har egetligen aldrig drömt om hur en brudklänning ska se ut men är riktigt nöjd med den jag köpte.

    Det är en väldigt enkel axelbandslös klänning men den ska piffas upp med ett skärp i midjan och jag hoppas att den blir tillräckligt fin när smycken, frisyr och brudbukett kommer till. Det jag tycker är absolut bäst med den är att jag kan variera den så att den ser ut på ett sätt i kyrkan med lite ärm och på ett annat sätt på festen med bara axlar och skärpet i midjan. Den kommer att få lite vidd genom att jag har underkjol och den har ett minimalt släp så jag är inte längre så orolig att jag ska snubbla (är INTE van att gå i klänning och definitivt inte i långklänning)

    Köpte även brudskor, kvinnan i butiken lät mig pröva med ett par för att se längden och de var de bekvämaste jag någonsin gått i så de fick följa med hem Flört

    Summering av dagen är att jag är riktigt nöjd med mina köp nu börjar de viktigaste posterna vara klara inför bröllopet!

    Har alla redan fått ut sina inbjudningar? Eller när tänker ni skicka ut dem?
    Jag har inte heller drömt om min klänning men vet vad jag gillar just nu. Nu återstår det bara att se om det jag vill ha är vad jag verkligen passar i

    Smart med en lite enklare klänning som man kan piffa upp. Jag är livrädd att köpa ngot som i efterhand känns alldeles för mycket bling bling när man får på smycken, osv...

    Vi skickade ut "save the date" digitalt ca 6 månader innan och kommer att skicka ut inbjudningskorten med post ca 3 månader innan.
  • a ring on my finger

    Jag skulle nog inte välja strumpebandshållare och stay-ups till shorts. Kommer nog att vara ännu mer osexigt än bara shortsen
    Jag kommer nog köra shape-up för både mage och lår och isf byta till några finare underkläder till natten. Men jag får först bestämma mig för vilken typ av klänning jag ska ha innan jag börjar fundera på underkläder.

    Behövs strumpbyxor över huvud taget på sommaren?

  • a ring on my finger
    CJ5 skrev 2014-02-10 10:12:10 följande:
    Tänker att shape upp blir ganska varmt i sommar också.

    Vilken tid på dagen gifter sig ni andra?
    Vi gifter oss klockan 16:00 jag tyckte det var bra, då hinner man mycket på dagen och väntan mellan vigseln och middagen blir inte lång. Min mor tyckte dock att det var en tokig tid att gifta sig på.
    Kan bli väldigt varm ja. Tyvärr är min mage väldigt förstörd efter två graviditeter med akutsnitt så jag måste ha en shape-up om jag ska ha en klänning som är lite mer figursydd.
    Men det kan bli väldigt svettigt Obestämd

    Vi kommer ha ceremonin kl14.
    En 3-rätters middags brukar ta lite tid så vi räknar väl med att påbörja middagen runt 16,30-tiden (via har ceremoni och fest på olika orter) och sitta ett par timmar. Och så hoppas jag att vi sen har många timmar kvar till en riktigt bra fest Skrattande
  • a ring on my finger
    Fluff skrev 2014-02-10 17:22:16 följande:
    När man läser om strumpbyxor till bruden så verkar de vanligt, jag har ingen aning faktiskt.

    Jag vet att slimshorts inte är de sexigaste men tänker på de stackars låren som kommer gnidas, är ju inte så skönt att riskera "skavsår" till natten :P kanske kan funka med babypuder men då återstår "problemet" med formen :P hmmm..

    --

    Vi har tid i kyrkan kl 13 sen så har vi en bit till resturangen vi ska ha middagen på plus mingel och foton, så 16,30 tror toastmastern blir en bra tid för middagen att börja.

    Vad ska ni alla ha  för tårta? Jag är inte mycket för söta desserter eller tårta, så den känns svår, man vill ju ändå ha en bra upplevelse med tårtan.
    Jag tänker inte så mycket på skavsår men däremot på formen så jag kommer vara sjukt osexig under klänningen {#emotions_dlg.djavulsk}
    Som sagt man kan ju göra ett byta innan man däckar i sängen Flört
  • a ring on my finger

    Sååå typsikt mig! Jag har ju givetvis hittat en ny ring nu som jag bara måste ha. Tack och lov är jag inte den dyra bruden som vill ha guld och diamanter så jag tror nog att jag kan få igenom min vilja Tungan ute
    Men jag har redan nu lovat mig själv att inte titta på en endaste klänning när jag väl har köpt min för jag kommer garanterat att ändra mig och hitta en ny...eller två..eller tre Oskyldig

    Jag har redan ändrat färgtema och stil på bröllopet 3 gånger så nu tvingade jag mig själv att helt enkelt bara beställa dekorationer så att jag känner mig tvingad att inte ändra mig fler gånger.

    //Fröken beslutsångest Flört

  • a ring on my finger
    Fluff skrev 2014-02-14 14:56:15 följande:
    Ska du ha en hel body kan du ju nästan använda korsett så får du ju 2i1 både snygga underkläder och shape :)
    Då "slipper" du de ev. "problemet" som kan uppstå med att knäppa med klänning och allt.

    Jag har kikat på www.twilfit.se/shape/shape-trosa-vera-skin men absolut inte bestämt mig, klänningen jag valt var väldigt stadig i livet så kanske inte blir bra med  sånna, får köpa ett par och testa när jag ska prova klänningen. Vilka bekymmer man kan ha *suck*
    Problemet med korsett är att de oftast blir väldigt bullsiga (byglar, knyten och grejor). Dessutom är de för korta så om det är magen man vill slimma och inte midjan så fungerar inte korsett särskillt bra (magen kommer att hänga ut under kanten).
Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?