Inlägg från: Kalejdoskop |Visa alla inlägg
  • Kalejdoskop

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Carolinekahlstrom skrev 2014-02-10 03:01:29 följande:
    Jag hänger inte alls med i denna tråden, dåligt av mig! ;) Vi gifter oss 26 juli och nu sitter vi fast i planeringen! Detta har vi gjort: bokat kapell, bokat festplats, köpt min vigselring, köpt min brudklänning, inbjudningar är klar men ej skickade, träffat fotograf och bokat henne samt bokat sminktid. Vad kan man göra nu?! Vi tänkte nog vänta med att fixa kostym (blir en vanlig) till gubben när det reas ut vid studenttider. När ska vi skicka ut inbjudningarna?!
    Vi gifter oss också den 26:e juli! :) Vi är också lite fast i planeringen, de viktigaste posterna är klara och håller på och småpysslar med dekorationer och sånt. Däremot satte vi bordsplaceringarna i lördags, så det var skönt. Vad ska ni ha för dekor? Inget ni kan pyssla med där?
    CJ5 skrev 2014-02-10 10:12:10 följande:
    Tänker att shape upp blir ganska varmt i sommar också.

    Vilken tid på dagen gifter sig ni andra?
    Vi gifter oss klockan 16:00 jag tyckte det var bra, då hinner man mycket på dagen och väntan mellan vigseln och middagen blir inte lång. Min mor tyckte dock att det var en tokig tid att gifta sig på.
     Vi har våran vigsel kl 15:00, känns rätt lagom för oss med. Middagen har vi satt preliminärt till 17, det borde vara tillräckligt med tid emellan, så vi hinner fota och så. Eller vad tror ni? Tar ca en halvtimme att åka mellan vigselplats och festlokal bör tilläggas.Vi gifter oss borgerligt så det blir också en rätt kort vigsel.
     
  • Kalejdoskop
    a ring on my finger skrev 2014-02-11 10:39:59 följande:
    Sååå typsikt mig! Jag har ju givetvis hittat en ny ring nu som jag bara måste ha. Tack och lov är jag inte den dyra bruden som vill ha guld och diamanter så jag tror nog att jag kan få igenom min vilja Tungan ute
    Men jag har redan nu lovat mig själv att inte titta på en endaste klänning när jag väl har köpt min för jag kommer garanterat att ändra mig och hitta en ny...eller två..eller tre Oskyldig

    Jag har redan ändrat färgtema och stil på bröllopet 3 gånger så nu tvingade jag mig själv att helt enkelt bara beställa dekorationer så att jag känner mig tvingad att inte ändra mig fler gånger.

    //Fröken beslutsångest Flört
    Haha, känner igen mig :P Jag har tex ändrat mig om placeringskort tre gånger nu! Min karl börjar bli lite smått galen på mig ;)
  • Kalejdoskop

    Jag har samma problem, vet inte om det funkar med en rejäl korsett under klänningen :/ Däremot verkar det inte finnas några vettiga axelbandslösa bh:ar för mig, så jag kanske måste ha korsett ändå. Återstår att se.. får också prova i butik framöver!

  • Kalejdoskop

    "Min" frisör som jag bokat hår och smink hos ringde igår och sa att hon slutar på den frisersalongen i mars, och kan därmed inte göra min frisyr :( De andra på salongen hade redan bruduppsättningar den dagen dessutom. Hon skulle ringa runt och höra sig för hos frisörer hon rekommenderar, men läget känns smått hopplöst så här 5 månader innan :( Eller vad tror ni? Vad hade ni gjort? Tilläggas bör att jag inte bott på den orten på 12 år och känner inte till några fler ställen, och inte kommer vara på plats förrän veckan innan.

  • Kalejdoskop
    Fluff skrev 2014-02-20 11:23:12 följande:
    Nej va jobbigt!
    Får hoppas att din frisör hittar någon som hon kan rekommendera!

    Men kan du inte fråga henne om hon kan tänka sig att hjälpa dig ändå? Flyttar hon inte från byn så finns det ju en chans att hon kanske har möjligheten att hjälpa dig fast hon inte jobbar kvar på salongen.

    *Håller tummarna*
    Det hoppas jag med! Ja, vi pratade om det, och på det nya stället hon jobbar på (antar att det inte är en frisersalong), så skulle hon jobba helger, och hon kunde inte garantera att hon skulle ha möjlighet till det :( Och det är inte värt att chansa. Får väl hoppas att det inte är jättemånga som gifter sig där i sommar, är trots allt en väldigt liten ort.. 
  • Kalejdoskop
    Fluff skrev 2014-02-20 11:29:27 följande:
    Jag håller verkligen tummarna! Om byn är liten så är väl chansen ännu mindre att "alla" gifter samma helg som Ni.
    Du har ingen i släkten annars som är duktig med hår och make up?
    Tack! I wish.. vet faktiskt inte en enda. Har en kompis som har långt hår själv och brukar vara rätt bra på sånt, men hon bor på Gotland och är aldrig i Göteborg, så det skulle bli en chansning på den stora dagen isåfall. Ska ha löshår och en rätt stor uppsättning, så vågar inte riktigt förlita mig på att det blir som jag vill. Men som jag önskar att det fanns någon!!
  • Kalejdoskop
    Fluff skrev 2014-02-20 11:39:18 följande:
    Ja de med löshår kan ju vara en chansning. Hoppas att ni finner någon frisör!
    Jag skulle nog tänka på en alternativ uppsättning redan nu OM det inte löser sig med frisör.
    För att vara på den säkra sidan och ändå känna sig nöjd på Dagen fast det inte gick som man ville med håret. Det är ju något som kommer synas hela dagen, hela livet på alla bilder.
    Ja precis, så är det ju. Jag vill inte vara missnöjd :/ Får fundera på detta. Tack för tipsen! Vad är det för frisyr du har tänkt dig?
  • Kalejdoskop
    Fluff skrev 2014-02-20 11:53:36 följande:
    Jag funderar på halvt uppsatt med lite lockar, slöja ev nån liten blomma eller diadem, någon pärla här och där.
    Jag har inte varit förbi salongen än, ska förbi nästa gång vi åker dit, så får dom känna och klämma och säga va dom tycker och tror blir fint. Så dom kanske får fria händer, så länge de passar min klänning och mig.
    Det låter jättefint :) Tanken var att jag ska ha något liknande faktiskt! Frisörer brukar ha koll på vad som passar och inte, så det blir nog bra hur du än gör.
Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?