• Bamsemums

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Det är fler som har skapat trådar om sin månad, tänkte göra samma sak Då jag inte har sett "min" månad här än. Så är det fler som ska gifta sig Juli 2014? Hur långt har ni kommit med planeringen och hur känns det? :)      

  • Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?
  • Pia88
    Julibrud2014 skrev 2014-07-10 07:42:38 följande:

    Har du fått klänningen? Hoppas den blir bra! Jag har inte vågat prova min på ett tag.

    Nu har vi fått huset och det är monterat och vattentätt.. Vi har dessutom fått lokalen och börjat dekorera. Idag har vi övning med prästen och så ska maten handlas och borddukar ut och servetter brytas. Idag reser också bestman och tärna in igår kom toastmadame och imorgon toastmaster. Samt ytterligare vänner som kommer för att hjälpa,

    Jag har skrivit långa listor med ruta för kryss som jag hängt upp på lokalen så att folk kan kryssa i när saker är gjorda och jag kan ha lite koll.

    Imorgon börjar vi med alla blomsterarrangemang..


    Utvandrare skrev 2014-07-10 15:23:38 följande:

    Pia88, hur har det gått med klänningen?


    Jodå, jag fick klänningen.. Men oj va hon beklagade sig.. Det var nog så mycket.. ja kom inte ihåg att den skulle sys in...
    Nå.. Hon har gjort ett bra jobb iaf..

    Imorron är stora pyntar dagen.. Får tillgång till lokalen kl 9.  och mamma tycker det är alltför tidigt... hur ska vi få tiden att gå.. etc... så dom kommer senare.. kanske bäst för husfriden.. hon verkar mera stressad än mig.. :p  saken är den att hon som gör maten kommer först en 5-6 tiden på kvällen och när hon har kommit ska vi koka potatis till potatissalladen och göra grönsalladen..

    igår hade vi träff med präst och kantor.. då kom nerverna.. men annars har det varit lugnt.. kanske nerverna kommer sen på lördag...
  • Kakbakaren

    Vill börja med att önska alla som gifter sig i helgen lycka till! :) Må ni få en underbar dag!

    Själv har jag idag beställde jag lite saker på nätet, en form med löstagbara kanter i en storlek jag inte hittat i butikerna till tårtbakandet bland annat och funderar på att beställa en liten handväska för jag har ingen sådan ännu och kom på att jag kanske behöver en trots allt. Väntar också på att gästboken ska anlända till närmaste post så jag får fixa till den lite, men tror nog allt hinner komma i god tid så länge inte posten börjar med någon strejk igen.

    Önskar någon kunde stanna tiden lite, den bästa tiden är just nu enligt mig, precis innan! :) Förra året kändes det som en eeeeevigheet och som att det aldrig skulle bli juli 2014 och nu är det bara två veckor kvar... Känner mig inte speciellt nervös, däremot stressad. Har också hört ryktas om en möhippa och svensexa i morgon så får se vad som händer då :)

  • Jonnas


    Nu är vi gifta (5/7).

    Önskar jag kunde gifta mig varje helg, så himla underbart!

    Mycket som gick fel men blev bra ändå .

    Njut alla ni som ska gifta er imorgon och alla ni andra!!
  • Pia88

    Dagen D. Och jag kan inte sova.. ganska vanligt tror jag...

    drömde att bilderna var mörka.. klänningen var som hämtad från milleniumskiftet.. slöja (ska inte ha) stor som bara den... och en midsommarkrans i håret.. hälften var ogjort... vet inte hur det slutade... jag vakna :p kanske lika bra

    Ska vila en stund till och sen blir det nån form av frukost...

  • Klaradal
    Jonnas skrev 2014-07-11 22:40:05 följande:
    Nu är vi gifta (5/7).

    Önskar jag kunde gifta mig varje helg, så himla underbart!

    Mycket som gick fel men blev bra ändå .

    Njut alla ni som ska gifta er imorgon och alla ni andra!!
    Va vackra ni var! Grattis!!
  • Kakbakaren

    Igår ägde som jag redan gissat möhippan och svensexan rum. Mina vänner hade fixat jättefint och det märktes att de verkligen hade tänkt och utgått från mig då de planerat! Först var det picknick, sedan spa, dekorera cupcakes, ut å köra med en häst, picknick igen, sedan anslöt sig männen och vi hade gemensam middag och efter det lite lekar och det avslutades oplanerat med bastukväll hemma hos oss ;)

  • Lindatamminen

    grattis till alla som har gift sig:)
    jag har två veckor kvar den 26/7 är det min tur har det mesta fixat fick förstås även lämna in min andra klänning som jag ska byta om till på festen för den har blivit aldeles för stor.

    men de lovade att jag ska få den innan:)

  • Pia88

    Är numera gift =)

    Har inga bilder... men dom kommer... mellan varven så hade vi upp mot 10 kameror som skulle ha en bild...

    Dagen gick snabbt.. Kyrkan var förbi på vad som kändes som 5 minuter... men det var närmare 30... sen gick allt som smort.. mat och kaffe.. varmt ute och vackert väder.. sen kom myggen..... kring midnatt kom det en rejäl regnskur men den avtog tills vi skulle åka iväg...

    när kl blev 22 satte vi igång musiken på nivå högre och plockade fram cidern och ölen.. festen slutade kl 2 när vi åkte till vår övernattning =) vi har inte hört nån klaga.. men med tanke på vad folk skrev i gästboken så var det en lyckad fest =)

  • hopelessbelle

    Nu är jag också gift! Den 5/7 fick jag äntligen min man och blev fru. Det känns fortfarande overkligt. Vi hade en fantastisk dag tillsammans med våra familjer och vänner. Vi hade aldrig kunnat drömma om att det skulle bli så lyckat som det faktiskt bleov! Just nu är jag och min man på vår smekmånad. Vi åkte iväg redan samma natt och det blev en lååång dag. Vi var vakna i 38 timmar innan vi fick sova :) Önskar er alla nyblivna fruar och kommande brudar ett stort lycka till!

Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?