• Bamsemums

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Det är fler som har skapat trådar om sin månad, tänkte göra samma sak Då jag inte har sett "min" månad här än. Så är det fler som ska gifta sig Juli 2014? Hur långt har ni kommit med planeringen och hur känns det? :)      

  • Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?
  • Pia88
    swdnchick skrev 2014-06-18 22:04:34 följande:

    Jag har min klänning hos mina föräldrar, men jag har inte provat den sedan i julas och jag har varit lite i förnekelse över att den är lite i tajtaste laget. Så nu kör vi "stenhård" diet sista månaden. Vi har börjat med 5:2. Jag behöver inte gå ner orimligt mycket, men gärna några cm i midjan, så att jag kan andas bekvämt! ;)


    Du ska nog inte vänta mycket längre med att prova klänningen.. Jag köpte min i förra somras.. Slappnade av och kilona kom.. I febrari provade jag den och kände hur den klämmer över magen.. ajjdå.. :p  men det var en väckarklocka att "nu gäller det".. sen gjorde jag en mellan koll i maj för att vara på säkra sidan.. nu ska dom ta in den under armarna och ner mot midjan ;)

    annars börjar de stora posterna vara klara.. största är ännu serverare. svärmor har en på gång.. hoppas hon tackar ja..
    kantor kollade jag med församlingen i går, de ordnar kantor.. präst har vi, bil har vi, chaufför och bestman..
    vi har endast 4 avhopp.. 2 som är på sin egen bröllopsresa och 2 som inte sagt varken bu eller bä :p surt med sånt.. sen är det lite si och så med min mormor.. hon är ändå 91 år och orkar inte så mycket mera.. med henne vet vi inget om ännu före dagen D.

    dekorationerna håller på och tar form.. hade genomgång med min syster/toastmadame igår.. fick en lång lista på vad om ska ordnas, kollas upp.. handlas.. har redan börjat beta av den.. ;) har klippt upp delarna till vår vimpel =) kommer vara i våra temafärger med våra namn.. isället för "det traditionella" hjärtat ovanför var vi sitter... sen blir det vimplar genom hela salen.. men den gör vi senare...

    reservskor kom jag till att jag tar svarta vagabondare som jag har sedan innan.. vet att dom är färdigt ingådda och passar på mina fötter.. att panikshoppa ett par ballerinas kommer inte funka... känner mina fötter :p,

    vägskyltar får vi nog sätta svärfar och svåger på.. en snickare borde ju klara av det ;) sen är det mera fika bak och sånt.. handla skumpa och enevtuellt kojnak till kaffet..

    nerverna ja. dom spökar. mest med våra serverare.. och sen med allt annat.. jag menar.. tänkt om gästerna inte har roligt?.. och alla åker hem kl 22.. inget jag skulle önska.. men har man inte dansbröllop så är det väl det som är den bistra sanningen...

    har säkertt glömt att nämna nåt.. men det tar vi en annan gång..
  • virrefo
    hopelessbelle skrev 2014-06-19 14:55:16 följande:

    Vad roligt att vi har samma datum! Vilken tid och vart ska ni gifta er? Jag är också orolig över vädret. Vi har ingen back up plan heller förutom paraply. Vi tänkte också ta bilderna innan vigseln med ringen och sedan ta av den igen innan vigseln. Vi gör så eftersom vi kommer att vara framme vid festplatsen förhoppningsvis senast 19 och senare än så vill vi inte börja med förrätten.


    Vi gifter oss 14.30 i kloster kyrka eskilstuna. Kommer ha festen på parken zoo. Vi håller tummarna på fint väder. Önskar er all lycka
  • Jonnas
    virrefo skrev 2014-06-19 21:27:41 följande:
    Vi gifter oss 14.30 i kloster kyrka eskilstuna. Kommer ha festen på parken zoo. Vi håller tummarna på fint väder. Önskar er all lycka
    Vi gifter oss också 5/7 , söder om Linköping .

    Jag är nojjar över vädret jag med , enligt prognosen just nu ska det vara 17 grader och regn här iallafall . http://www.accuweather.com/sv/se/rimforsa/309331/july-weather/309331?monyr=7/1/2014

    Är ni klara med alla förberedelser?
  • a ring on my finger

    Idag har vi varit i Tyskland och köpt i princip all alkohol. Bubbel till brudskål kommer vi dock köpa på systemet för där har vi mitt favorit-bubbel.

    Nu har vi iaf kläder (om nu min klänning passar ????...), lokal, catering, dryck, personal och det viktigaste av allt...vigsellokalen och vigselförättaren. Allt annat klarar vi oss utan i värsta fall

  • Pia88
    a ring on my finger skrev 2014-06-22 22:42:44 följande:

    Idag har vi varit i Tyskland och köpt i princip all alkohol. Bubbel till brudskål kommer vi dock köpa på systemet för där har vi mitt favorit-bubbel.

    Nu har vi iaf kläder (om nu min klänning passar ????...), lokal, catering, dryck, personal och det viktigaste av allt...vigsellokalen och vigselförättaren. Allt annat klarar vi oss utan i värsta fall


    Låter som ni börjar ha det mesta.. pyntet kvar att fixa nu då?..
  • Jennifer587

    Hej! Får jag hoppa in här? Vi skulle egentligen gifta oss i februari nästa år men jag blev gravid lite för fort och vill gärna hinna gifta mig innan. Så vi ändrade datum i sista stund och gifter oss nu den 26 juli. Det betyder att vi kommer ha haft två (!) månader på oss att planera hela bröllopet för 100 personer. Lagom stressigt. Är gravid i vecka 31 då ialla fall. 

    Vi gifter oss i Skultuna kyrka och kommer sedan ha Garden Party på gården till mina svärföräldrars herrgård (renoveringsprojekt på insidan men utsidan är superfin och ligger vid vattnet!). 

    Det som är kvar att fixa är vigselprogram, mat (inte riktigt bestämt om vi ska göra själva eller ha catering, vi tänker oss typ mingelmat) och alla dekorationer. Klänningen är på g, mamma syr den men det måste vara svårt att sy en klänning till en tjej som ständigt växer ;). 

    Blev ett långt inlägg det här.. 

    Kram!

  • Carro87

    Men shit, jag har planerat i ett år och jag känner mig jättestressad! Men det är väl delvis för att man skjutit upp att göra saker in i det sista... :P Bra jobbat att styra ihop ett bröllop för 100pers på 2mån!
    Vad gäller maten så blir det dyrare att ta catering, billigare att göra själv men mer tidskrävande, så det är ju ett beslut ni måste ta själva :)
    Vi har catering, jag tycker det är så svårt att uppskatta hur mycket mat som ska lagas samt att det skulle ta för mycket tid (trots att mamma o svärmor har sagt ett flertal gånger att de gärna hjälper till att göra maten!).

    Lycka till med planeringen, bröllopet och bebisen :)

  • Evelinagabriella

    Åh får man hoppa in här? :)
    Gifter mig den 12 juli, och börjar bli skapligt nervös!

    Jag är himla nyfiken, vad ska ni andra ha som ingångs/utgångslåt? :)

  • Klaradal

    Beställt massa silkespapper från nätet som kom idag. Nu ska här göras pompoms! I mitt huvud kommer jag förmodligen sitta med några knöliga, rivna saker i slutänden, men då tänker jag kalla det charmfaktor/shabby chic eller nåt. :)

    Vi viger oss borgligt i hemmet och kommer inte ha någon ingångs/utgångslåt. Men om jag skulle ha det på en lite mer avslappnad vigsel skulle det bli "Be my baby" med Ronettes och/eller Da doo ron ron med Chrystals. Om det var en mer uppstyldad vigsel skulle jag gå in till Preludium in G ur Bachs cellosvit no 1 och gå ut till...tja. Leksands skänklåt i arr för två fioler.

  • Elin2014
    Evelinagabriella skrev 2014-06-24 15:01:50 följande:

    Åh får man hoppa in här? :)
    Gifter mig den 12 juli, och börjar bli skapligt nervös!

    Jag är himla nyfiken, vad ska ni andra ha som ingångs/utgångslåt? :)


    Vi kommer nog ha Wagners brudkör som ingångmusik och antingen Mendelsson (hur det nu stavas) eller Beatles "All you need is love" som utgångsmusik. Vi gifter oss nästa vecka så det är dagsför mig att bestämma mig. Alla dessa beslut, jag blir galen!!!!  :)
Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?