Inlägg från: Lexieli |Visa alla inlägg
  • Lexieli

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Här är en till som gifter sig i Juli! Den 12 närmare bestämt. Vi planerar för fullt, mest jag men sambon är med i alla beslut även om exempelvis dekorationer etc inte ligger i hans intresse. Klänningen hänger i garderoben, kostymen (grå) är inköpt och inlämnad för korrigeringar. Lokal och vigselförrättare bokade, inbjudningskorten kom hem häromdagen (se bild, beställda från optimalprint.se) och ska snart skickas ut. Tittar på vigselring och börjar få lite idéer om vad jag vill ha. Mycket att tänka på men det är kul!

  • Lexieli

    Jag kör med bara en klänning. Den är dock utan släp och tunn/smal så det är inga problem att ha den hela kvällen. Skor är svårt, nån som har tips?

  • Lexieli
    Lihoo skrev 2014-03-17 21:47:40 följande:

    Ja det var lite tyst

    Vi struntade i hotellnatt. Men det är ju ett jätte bra uppdrag åt brudtärna. 

    Hos mig har det rasslat på. Ser på min lista att det inte är så mycket kvar. Har införskaffat detta från Etsy (verkar inte som bilderna vill laddas upp?)

    Denna som gästbok + stämpeldynor:

    www.etsy.com/se-en/listing/165451556/thumbprint-guest-book-tree-wedding-tree

     

    Caketopper: 

    www.etsy.com/se-en/listing/99286523/25-inches-customise-wedding-cake-topperref=sr_gallery_1&ga_search_query=2.5+inches+Customise+Wedding+Cake+Topper+with+Heart+Message&ga_ship_to=SE&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery

    Brudtärneklänningar i färgen druva (mörklila):

    www.lightinthebox.com/sv/ARDARE---Cocktail-av-Chiffon-och-Elastisk-Vavd-Satang_p204266.html 

    Beställt vigsel ring från Schalins modell Rhen med 5st 0,03ct på varje sida om en 0.15ct mittensten

    Håller mina tummar och tår om att den är lika bra som jag föreställt mig.

    Imorn blir det möte om blommorna och fått prisförslag på bröllopstårta på 35-40kr/biten så det rullar på. Men det är roligt !! Hoppas det går bra för er andra!


    Såg bilden på din ring i ringtråden! Superfin! Jag beställde en liknande förra veckan, dock bara med sex små stenar. Skenan i vitt guld och fattningen kring mitttstenen i rött guld. Var din helt i vitguld? Det var lite svårt att se.
  • Lexieli


    Min ring är färdig!
    Schalins River  Rhen med 0,15 ct diamant i mitten och sex st 0,03 ct diamanter. Skenan i vitt guld och fattningen i rött. 
Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?