29 Följare 1 Följer

Lexieli

Planerar bröllop

-

Ålder

33 år

Civilstatus

Förlovad

Personlighet

Amibitös     Egoist     Galen     Kontrollfreak     Omtänksam     Optimist     Snäll     Social    

Intressen

Djur     Film/TV     Heminredning     Musik     Natur/Miljö     Vetenskap     Shopping    

Musik

Allätare     Country     Jazz     Musikal     Pop     RnB     Rock     Soul    

Husdjur

Katt    

Aktivitetsflöde

2014-09-14 Lexieli skrev ett nytt blogginlägg: Bilder från bröllopet!:
Nu har vi äntligen fått bilderna från fotografen :)Vilken underbar dag och kväll vi hade, allt var perfekt (och det som inte var det var snabbt glömt)!   

2014-04-05 Lexieli skrev ett nytt blogginlägg: Brudbukett!: Min syster ska binda min brudbukett så idag var vi på stan och köpte massor av blommor på torghandeln. Till själva brudbuketten i sommar kommer vi beställa blommor från en florist. Idag ville vi mer testa så.
2014-04-01 Lexieli skrev ett nytt blogginlägg: Här är min vigselring!: Det blev inte den från förra inlägget utan ett ihopbygge inspirerat av den som blev mycket finare!

Schalins River  Rhen med 0,15 ct diamant i mitten och sex st 0,03 ct diamanter. Skenan i vitt guld och fattningen i rött.
2014-03-15 Lexieli skrev ett nytt blogginlägg: Passar vigselringen till förlovningsringen?: Provade ringen idag, dock någon storlek för stor. Den är inte samma form som förlovningsringen men det går att beställa i en rundare skena. Det enda kruxet är att det inte går att få skenan rundad där.
2014-03-14 Lexieli skrev ett nytt blogginlägg: Hittat vigselring!: Jag tror att  jag hittat min framtida vigselring!Den kommer från Guldbolaget, serie Sofia och heter Elionore 3,5 K, 0,28 ct.

Finns i vitt guld med röd fattning och helt i rött guld. Jag tror att den på bilden kommer passa.
2014-03-12 Lexieli skrev ett nytt blogginlägg: Hej världen!:
Välkommen till Bröllopstorget. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller radera det. Sen är det bara att börja blogga!