Inlägg från: Alun |Visa alla inlägg
  • Alun

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Får man vara med här? :)

    Vi gifter oss 5 juli 2014, har bokat festlokalen redan som vi även gifter oss utanför med släkt å närmaste vänner. Vigselförättare är kontaktad också.
    Nu ska vi göra några save the date-kort till närmaste släktingar men inbjudningskorten skickas inte ut förrän efter nyår.

    Vårat tema är lila/orange, min klänning, en långärmad i spets, är bestämd men inte beställd då jag för tillfället är höggravid å måtten blir smått tokiga då ;)
    Å tärnorna är redan tillfrågade å tackat lyckligt ja alla 4! :)

  • Alun

    Jo, å min mamma har egen restaurang så dom catrar vi från, å min pappa är ölbryggare så ett parti öl kommer finnas tillgängligt till maten, förutom vin, med lite mer speciell sort. Annars har vi bestämt att vi endast kommer ha några flaskor hemmagjord snaps på borden, som enda sprit.
    Öl, vin å cider finns i öppen bar under kvällen men ingen mer spritdryck! :)

  • Alun
    Mills86 skrev 2013-09-10 14:56:32 följande:
    Åh va roligt! Är också ny här! Vi gifter oss den 5/7 2014 Har än så länge bokat lokal, kyrka och band som ska spela på festen. Har ni börjat titta på klänningar eller ringar? Känns som en evighet.... Men det kommer gå fort!
    Vad roligt med fler på samma dag! Vi hoppas på underbart väder över hela landet (om ni befinner er här i Sverige såklart) :)

    Känns som det kommer gå väldigt fort, min sambo friade (förstod inte vad han pysslade med först - för han skulle minsann inte gifta sig) i januari så vi har haft åtminstone lite tid å planera på!

    Vi har kollat in både ringar å klädsel, men vi hyr nog frack till sambon - då vi inte riktigt ser någon användning för den i framtiden sen :)
    Mina tärnor betalar dock deras klänningar själva, för mig får dom kosta 5 kr på Myrorna om de vill då de är dom som ska bära dom å känna sig fina under dagen - å använda dom efteråt om de vill det med!
    Men de ska vara lila ;)
    Pia88 skrev 2013-09-10 14:38:52 följande:
    Självklart får du vara med Glad välkommen in i gänget Glad
    Låter som ni har det mesta ordnat redan. Fritt fram att bolla med oss andra ändå Glad
    Tack! Finns en hel del å bolla om, å tycker det är så roligt att prata med andra i samma situation med! :)
  • Alun
    Sofiaseger skrev 2013-09-10 17:30:53 följande:
    Ska också gifta min den 5 Juli. Bokade kyrkan idag och har vart och kollat på 2 lokaler under dagen :) har några kvar. Täronornas klänningar är redan bestämda. Själv har jag ett val på 5 klänningar färgtema är rött och grönt. Har dock idag hört att rött på bröllop betyder otur med kärleken eller vad det var..  Har ni börjat skicka ut inbjudningskort?
    Sitter å håller på med spara datumet - kort till släkten nu, vännerna får vänta på inbjudningskort efter nyår :)
  • Alun
    CJ5 skrev 2013-09-15 07:33:07 följande:
    Tjejer vad gillar ni för klänningar? Stora puffiga, sjöjungfru, med/utan ärm? Jag har aldrig provat någon brudklänning, kanske faller alla bitar på plats då, men nu googlar man som sjutton och jag hittar INGET! Blir galen på mig själv.
    Här blir det utan tvekan en sjöjungfru, med lång ärm. Har aldrig varit speciellt bekväm med att ha bara armar, så en spetsärm blir det här!
    Är både lång å har "markerad" midja, så känner själv att det framhäver min figur på bästa sätt.
    Å jag älskar just de lite äldre vintage spets-versionerna! :)

    Men det finns verkligen en hel värld med klänningar!
  • Alun

    Nu var det ett tag sen jag kikade in, vad mycket ni har hunnit gjort!
    Själv har jag hunnit få barn i fredags, å innan de skickat Save the date-kort till släkten - då det eftersöktes.

    Rolig idé med stenar i ringarna med antal barn. Jag har 2 nu och blir inga fler pga lite framtida operationer. Så skulle ju vara jättefint med en större i mitten å 2 på var sida!
    Tåls att tänka på! :)

    Ang. brudtärnornas klänningar, jag frågade mina om de var med på att betala dom själv. Jag ville bara önska nyans, sen om de betalar 5 kronor på Myrorna gör inte mig något. Dom ska trivas i klänningarna på dagen, å kunna ha dom efteråt om de vill också.
    Nu verkar de ha större planer än vad jag tänkt mig - men det är ju deras val nu :)

    Vi betalar min systers klänning dock :)

  • Alun

    Nu är det dags att börja ta tag i det här igen, sonen är 6 veckor och rutinerna börjar - sakta men säkert ta form med storasyster också. Solig

    Vigselförrättaren är nästan klar, vi är inskriven i hennes kalender men inte förrän i mars kan vi få 100% svar. Misstänker semesterplanering! Hon känns iallafall perfekt, färgglad och glad!

    Min mamma har också gjort klart hela menyn, vi catrar från hennes restaurang - så det känns bra.
    Save the dates-kort som önskats av sambons familj är även utskickade till närmaste släkten - resterande får vänta till efter nyår på den riktiga inbjudan!

    Nu ska jag läsa ikapp! :)

  • Alun

    Nu börjar vi komma in i allt fixande här med nu när lillebror är 3 månader å jag börjar få tillbaka min kropp.
    Klänning bestämd å ska snart beställas! iiih!

    Nu håller vi på å filar på gästlistan - bara vi som har otrolig ångest för den?

  • Alun

    Någon annan som samlar inspo på Pinterest?
    Trixiedeluxeswe heter jag där!

    vårt tema är lila & orange :)

  • Alun

    CJ5
    Det tog lång tid efter dottern, men inför lillebror hade jag tränat mig i väldigt bra form så det känns mycket lättare att komma tillbaka den här gången! Gick upp 20 kilo den här gången dock, så har ca 7 kilo kvar!

    Creme och mint låter som en riktigt snygg kombo! :)

  • Alun

    Ja, och igår frågade vi de tilltänka toastmaster och toastmadame, som tackade Ja! Känns skönt å ha det klart å att de ville. Vi kan inte tänka oss några bättre än dom!

Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?