• MrsBarth

    Tappar all lust

    Vi kommer ha samma problem... Min släkt är enorm och vi umgås ofta och har nära kontakt vilket gör att jag valt släkten framför många så kallade "vänner" man känt sen man va liten men som egenligen inte bryr sig.. kommer för att det "är gratis" eller för att "snoka". Nej tack... Dessa har vi valt bort..


    Har inte gått ut med bröllopet än då vi inväntar inbjudningskorten i slutet på veckan. När dessa är skickade och alla fått kommer jag gå ut offentligt och då säga i stil med att Nu har våra kära gäster äntligen fått veta.. etc.


    Det kommer bli KRIG... suck... Men det är VÅR dag och vi firar den med dem vi vill! Jag kommer säga som det är att min släkt är stor och att vi dragit gränsen tydligt på båda sidor.. Med närmare 90 bjudna måste man hålla i pengarna. Och framförallt ska man själv få välja vem man vill ha vid sin sida på den viktigaste dagen i livet...


    Stå på dig även om det är tufft. Det är ditt val. Fult av en tredje part att ens blanda sig.. nästan bud att de med stryks från listan ;)


     

  • MrsBarth

    Ni gör helt rätt! Det är ER dag och ingen annans!

Svar på tråden Tappar all lust