Inlägg från: amerika |Visa alla inlägg
  • amerika

    Hon gör mig galen!!!

    Det kanske är lite drastiskt att ta tillbaka hennes inbjudan. Men jag tycker att ni ska fortsätta vara konsekventa. Du har gett henne en fullkomligt rimlig förklaring (bra att din mamma höll samma linje!) Sen väljer hon att tolka det som att ni gör det krångligt för henne. Antingen fixar hon barnvakt och tackar ja eller också kan hon inte fixa barnvakt och tackar nej. Svårare än så är det inte. 

    Om ni skulle göra undantag för hennes barn så måste ni oxå göra det för Lisas son och Pelles dotter och Morgans flickväns barn.... Ni har en tydlig gräns och den är inte ens svår att förstå: syskonbarn.

    Lycka till!! 

  • amerika
    Anonym skrev 2013-03-28 21:48:46 följande:
    Det var jag som skrev ovan, ville bara lägga till att om jag vore du och hon var en bra kompis skulle jag vilja att hon trivdes på mitt bröllop, och därmed bjuda hennes barn. Om jag inte brydde mig om henne direkt skulle jag skitit i det. Och ni verkar ju inte vara så nära varandra längre så strunt i det då, det är kanske inte värt besväret?
    Fast de bjuder ju inte vännen på sitt bröllop för att hon ska trivas?? De bjuder henne för att hon ska vara med och dela deras dag! I så fall är det ju en hel massa andra saker man ska ta hänsyn till oxå: jag gillar t ex inte cigarettrök så då borde de bröllop jag ska gå på ha rökförbud vilket då brudparet ska se till att det är... 

    Jag tycker att TS redan har gett vännen en god och acceptabel förklaring till varför vissa barn är bjudna och andra inte, det är för att de är syskonbarn, inget annat. Sen spelar det ingen roll om det är 19 eller 2 syskonbarn, där har man valt att dra gränsen.
Svar på tråden Hon gör mig galen!!!