Inlägg från: Nikkita |Visa alla inlägg
  • Nikkita

    Floridatips!?

    Jag älskar Florida!!! 

    Orlando är favoriten med de olika parkerna. "Universial studios" & "Adventure island" är bäst enligt mig.
    Vi (hoppade) fallskärm, fast i en vindturbin (indoor skydiving). Inte från ett plan utan man står på marken & lutar sig över en stor fläkt så man svävar. Skit häftigt!
    I Fort Lauderdale har du ett gigantiskt köpcentra som heter "Sawgrass mills", där finns allt du kan tänka dig & lite till Glad
    Miami är fantastiskt om ni gillar att klubba, vara på stranden & gå bland mysiga artdeco hus. Det var inte direkt något jag fasnade för. Everglades är coolt, super mysigt att åka runt i träsken med svävare. 
    Sedan kan man göra ett besök till Key West (USAs sydligaste plats). Där finns bla Hemmingways hus, med de 6-tåiga katterna. En underbar solnedgång går att uppleva där oxå. 

  • Nikkita

    I USA lever de på dricksen, så dricksa gör man alltid. På restauranger ca: 15%, men kolla kvittot för inbland är dricks redan inräknat (förväxla inte detta med skatten). Om de på hotellet bär upp era väskor så ge någon dollar per väska (1-3 $). 

  • Nikkita
    TheD skrev 2013-03-30 14:39:23 följande:
    ULTA älskar jag! IHOP hatar jag ;) De äckligaste pannkakorná jag har ätit haha
    Haha, IHOP älskar jag men inte alls för pannkakorna, utan för deras "Chicken florentine" (crepes) Glad ULTA har jag inte varit på, vad är det? 
  • Nikkita
    TheD skrev 2013-04-02 02:18:29 följande:

    www.ulta.com/


    Smink, hår och en massa annat :) Var klubbmedlem under min tid i USA. Köpte mina Jonathan Antin's schampo där ;)


    Haha jag som trodde att det hade något med mat att göra Flört
Svar på tråden Floridatips!?