• Anonym

    Törs man innan bröllopet?

    Bara så du vet,,illamående och GRAVIDillamående är inte alls samma sak eller känns i närheten inte likadant! Bara så du inte tror nå annat :) GRATTIS till beslutet och Lycka Till!

  • Anonym

    Grattis med planläggningen :)
    Mitt tips är dock att inte använda apper, och ägglosningstester ect.
    Det stressar ofta kroppen och gör det allt svårare att bli gravid. 

  • Anonym

    Det kan man väl diskutera i all evighet Flixon :)
    Jag tar inge illa up, så missupfatta inte!
    Men klart styr psyken mer än man tror, och många stressar up sig med sådana tester, så at det forstör för dom sj. Medans för andra fungerar det jättebra :) Så det lär man ta inviduelt, men myt är det knappast :) 

  • Anonym

    Jag tror ni missupfattar mig lite, det är helt klart err gott hjälpmedel, om det behövs.
    Mitt poeng är att i dom flästa fallen inte behöver sådant, och ja, pysken kan styra annat i kroppen!!
    Konstigt annars att bla. din mens kan bli borta om du stressar ect.

    Jag har aldrig sagt att ts INTE får göra det, men att det faktiskt för dom flästa går ändå! 

  • Anonym

    Nu har inte jag läst alla svar men jag kan ju bara referera till mig själv och jag har mått fruktasvärt under alla mina graviditeter! Hade aldrig klarat av att genomföra ett bröllop (eller någon annan längre tillställning)! Spydde hela min vakna tid (20-25 ggr/dag) fram till vecka 20 och förlamande foglossning från ca vecka 10. Ena graviditeten hade jag dessutom mycket blödningar fram till vecka 15. Dessutom den "vanliga" graviditetströttheten..

    Nu säger jag inte att alla får det så illa som jag har haft, men man får ju ta med i beräkningarna att man kanske inte mår kanonbra när man är gravid och då är det kanske inte helt kul att fira sitt bröllop under de förhållandena.

    Men lycka till både med bebisverkstaden och bröllopet och hoppas att det blir som ni tänkt er!

  • Anonym

    Klänning och bröllop är det minsta problemet med att skaffa barn.
    Och vem vet hur ert liv kommer se ut ens om en månad. Ert liv som familj kan blomstra och falla isär oavsätt hur det ser ut nu när ni börjar försöka skaffa barn, helt logiskt.


    Visst låter er situation idealisk nu, men glöm inte att det är en resa på först 9 månader innan lillen föds och sen har ni hela livet framför er med barnet oavsätt hur er ekonomi ser ut. Jag hade nog frågat mig hur mina "säkerhetslinor" ser ut: hjälp från familj/vänner, försäkringar, lån, bidrag. Men rätt saker kan en katastrof mildras avsevärt om man tänker efter före..

Svar på tråden Törs man innan bröllopet?