Inlägg från: a ring on my finger |Visa alla inlägg
  • a ring on my finger

    Törs man innan bröllopet?

    Jag har inte läst hela tråden men jag skulle säga vänta eftersom det bara handlar om 3månader.
    Själv har jag två barn och givetvis är de så mycket viktigare för mig än vad mitt bröllop någonsin kan bli. Men om jag lägger tid och pengar på att planera en "once in a lifetime-fest"  vill jag inte riskera att sitta på mitt bröllop och vara illamående och trött eller ha kanske t.o.m ha ont.
    Just illamående klarade jag mig hyfsat ifrån bortsett från någon vecka men tröttheten!! Där snackar vi inte trötthet som man kan sova bort eller tillfälligt bli av med  med hjälp av kaffe. Nä jag somnade framför datorn på jobb flera gånger och gick och lade mig direkt jag kom hem.

    Hade ni skullat gifta er längre fram hade jag sagt kör för barn är definitivt livets höjdpunkt!   
    Lycka till med både bröllop och bebisverkstan Flört

  • a ring on my finger

    Oj, håller med Mmmaria. Ska man tänka på allt i minsta detalj så finns det aldrig några rätta tillfällen att skaffa barn för då hittar man alltid någon detalj som bromsar.Däremot ska man givetvis ha en hyfsad ekonomi eller iaf en grundekonomi på den nivå man vill kunna leva sitt liv (långt ifrån samma för alla)Men nu tror jag inte att TS fundrar på om det var rätt tillfälle i livet i sig utan om det var rätt tillfälle att börja försöka bli gravida redan innan bröllopet. 

Svar på tråden Törs man innan bröllopet?