Inlägg från: Anonym (gästen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (gästen)

    Kommer jag överglänsa bruden?

    En av mina närmsta tjejkompisar gifter sig nu i sommar och jag längtar verkligen till deras bröllopsfest. Tycker bröllop är så roligt och eftersom det är en så nära vän så vill jag vara mitt finaste jag! Dvs ny klänning och uppsättning hos frisör. Jag har hittat en fantastiskt vacker lång havsblå empirklänning och jag vet exakt hur jag vill ha mitt hår. Är detta ok? dresskode kommer vara kavaj/kostym. Min väninna är inte en tjej som vågar "synas" och hennes klänning är väldigt klassisk; rak modell och inget tyll eller spets. Lite timid, sticker inte ut. Hennes tärna kommer ha en kortare chiffongklänning i blått (marint tema). När vi är ute i grupp är jag den som drar uppmärksamhet och killarnas blickar till mig och jag älskar att stå i centrum. Därför är jag rädd att bli "för mycket" så att det stör henne. Det är ju hennes dag... ska jag tona ner migsjälv?

  • Svar på tråden Kommer jag överglänsa bruden?
  • Anonym (gästen)
    Tulipan skrev 2013-03-25 17:05:15 följande:
    Jag måste nog göra dig ledsen och säga att just den dagen kommer du inte att stå i centrum och den lycka man känner kan inget/ingen överglänsa! ;) Jag tycker att det är bra att du har självinsikt.
    Det är inget jag eftersträvar heller! Därför skrev jag inlägget. Det "blir så" oftast naturligt och jag tycker inte att det är nått jag bör ursäkta mig för. Det är inte av elakhet eller egoism. Men det är svårt när man som jag brukar klä upp sig för fester och liknande att dra gränsen för vad som är en klädsel för att hedra bröllopet eller när det blir så att det tar över. Jag tycker jag fått många goda råd när det gäller dresscode (som jag inte känner till innan) så jag kommer nog att bära en fin cocktaileklänning istället ... och såklart det inte är bruduppsättning jag är ute efter..
Svar på tråden Kommer jag överglänsa bruden?