• magicadespell

    Är det ok att tacka nej till möhippa?

    Hej!
    Enligt vett och etikett-boken, är det ok at t tacka nej till att medverka på en möhippa? Det är min blivande svägerska som gifter sig i höst. Vad tycks? ps: känner förmodligen ingen som kommer på möhippan, om det nu har med saken att göra. Tack på förhand!

  • Svar på tråden Är det ok att tacka nej till möhippa?
  • magicadespell
    TheD skrev 2013-03-23 15:53:35 följande:
    Klart du kan tacka nej :) Det ka inte vara ett tvång att vara med på möhippa, svensexa, födelsedagskalas osv.... Vill man inte så vill man inte vilket kan grundas på andra orsaker också
    Finns det stor risk enligt dig att "stöta" sig med den blivande svägerskan och bör man ge en förklaring till varför jag inte kan/vill närvara? 
  • magicadespell
    TheD skrev 2013-03-23 15:59:50 följande:
    Jag tycker att man aldrig behöver förklara sig när man tackar nej. "Tack för inbjudan men jag måste tacka nej" eller något liknande. Om hon blir sur över det så är hon inte vuxen ;)
    Tusen tack!
  • magicadespell

    Hejsan!
    Tack för alla svar, jag har trots allt tackat Ja till Möhippan av olika anledningar, familjebanden ex. Fantastiskt med er support! 

  • magicadespell
    annapia skrev 2013-04-05 00:05:00 följande:
    Det blir troligtvis en minnesvärd dag och kväll och kanske får du nya vänner. Svägerskan uppskattar säkert att du är med. Man ångrar oftare det man inte gjorde än det man gjort....
    Klokt! 
Svar på tråden Är det ok att tacka nej till möhippa?