Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Bröllop vintern 2013/2014

    Igår fick gästerna sina inbjudningar och hittills har över hälften svarat Ja redan :) Så lyckligt lottade!!

  • MH2014

    Halloj fruar och blivande fruar.

    Imorgon är det en månad kvar till vår turSkål 

    Allt och ingenting är klart, hahahaha..
    Jag velar fortf om klänningsval! men nu är det inte länre om svart eller ivory utan nu är det om två ivory,,ja, jag vet ni måste tro jag är tokig!? Tur man inte har på sig sådana här klänningar så oftaFlört 
     

  • MH2014
    bettansss skrev 2014-01-10 18:34:36 följande:
    MH - haha, var det inte första veckan i januari som var deadline? ;) Vad är det för andra ivory som du funderar på nu då? 

    Bestämde mig för blommor också och beställde tygbuketter och korsage från en säljare på Etsy. Håller tummarna att det inte blir några jättesummor i tull eller så.  
    haha, jo.Flört det är en gammal flamma som kommit på mina tankar igen-men nu har den försvunnit igen. ÄRLIGT, helt onödigt att sitta hemma på brudklänningarDrömmer Så nu hoppas jag att mitt huvud har lagt ner!!

    Vad spännande, och hoppas att de hinner komma fram!!!
  • MH2014
    bettansss skrev 2014-01-15 11:11:23 följande:
    Säljaren skickade faktiskt bilder på blommorna idag, så nu har jag godkänt att hon skickar dom till mig! Jättefina ser de ut att vara på bilderna. Min syster svarade med tystnad och sedan ett "jaha..." och ett "ska du inte kontakta en florist för säkerhets skull om dom inte hinner komma?" när jag sa att jag tänkte ha tygblommor så det verkade ju inte så populärt därifrån (väntade mig iofs den reaktionen). Men jaja, det är ju mitt bröllop och mina blommor (och sambons då förstås men han la sig inte i blomfrågan alls Flört) och jag är nöjd! Skulle de inte dyka upp/passa går jag utan, känns som att jag skulle vara lika glad för det. 

    38 dagar kvar idag! Du har ju mindre än en månad MH! Känns helt crazy att jag snart är fru! 
    att folk ska tycka och tänkaFlört

    ja, det är sjukt, idag är det 27 dagar kvar!! undebart härligt, men lite skrämmande!
Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014