Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Bröllop vintern 2013/2014

    Izredam - förstod att det skulle bli mycket att göra, därför gjorde vi klart dekorationer och sånt innan sommarsemestern...kläderna under hösten (hans kvar dock,,men barnens blev så gott som klara i helgen närapå en T-shirt) så det vi har kvar är inbjudningskorten, och sånt man inte kan förbereda förrän på dagen eller snart inpå.

  • MH2014

    Idag tog jag ett viktigt beslut (enligt mig) nu är skor och statement halsband bestämt!! :) sååå skönt! Har haft fem par skor och fem halsband, fyra armband att provat med!! Nu ska lite återlämnas och några har jag inte returmötet på så de ligger på försäljning. MEN SÅ SKÖNT ATT TAGIT DET BESLUTET!! Nu är det armband och ett par örhängen, och det känns inte som hela världen för mig. Var halsband och skor som kändes viktigast :)

  • MH2014

    Izredam - ni ska se att ni får ihop det tillslut :) stressa inte ihjäl er bara så ni är slutkörda på självaste dagen!! Ni kanske kan prioritera sakerna ni har kvar? En lista i ordning på vad ni tycker är viktigast och finna er i att allt kanske ni inte kan få.... Eller nå :)

  • MH2014

    En enkel cake topper är att ta två grillpinnar och binda ett litet snöre emellan och göra små vimplar att sätta på tråden, antingen i tyg eller papper. Eller ta stråglitter och hänga på. Kostar inte mycket och går ju snabbt och framför allt kan ju bli riktigt snyggt!

  • MH2014

    Ingen erfarenhet Lindlund.. Men jag tänker prova fransar snart för att se så man klarar av det inför vigseln.. Menar om allergi eller det ännu och ser för konstigt ut. De behövs ju fyllas på var tredje/fjärde vecka..så har du råd så hinner ju du med testa :)

  • MH2014

    Efter att ha provat min klänning igen (så gott det går med dragkedja i ryggen - inte så bra med andra ord) med det valda halsbandet, hårsmyckningarna och skorna känns klänningen toppen (igen - som i affären i stort sett)!! Nu har ju aldrig klänningen varit något jag tyckt varit super viktigt utan satsar mer på att helheten ska vara jag och inte nå,,,"uppklätt/utklätt". Jag vill känna igen mig i bröllopsfotona :) men måste säga att det känns riktigt bra att känna känslan av att jag nog får till det ganska så hyfsat :)

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014