Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Bröllop vintern 2013/2014

    För övrigt så kom skorna hem igår,,,,och,,,,dem åker tillbaka! Hahaha.....

  • MH2014

    PoS - nä, inge specifikt men vill gärna ha nå häpnadsväckande :). Turen har inte varit på min sida, än! Tror nog jag får sluta med nätköp och hoppas att butikerna får in nå häftiga nyårsskor :)

  • MH2014

    Lindlund - jag personligen tycker inte om sådana handskar, men gör du det så kör på. Jag tänkte så här, tänk dig en röd bukett framför klänningen, och ta en större variant då får du in mer röd färg :) Du kanske kan ha något rött i örhängen, halsband - rubiner?? Ett rött hårsmycke som knyter samman, röda skor. Då får du in färgen på ett smakfullt sätt!

  • MH2014

    Vet ni?! - IDAG KOM RINGEN JAG BESTÄLLT ÖVER EBAY!! Va en chansning (tyckte jag) en mycket suverän chansning tycker jag nu när jag fått provat. Ok inte helt vad jag önskat men den budgeten hade vi ändå inte, och kommer aldrig kunna ha ;) Men jag älskar den och vad den kommer symbolisera för mig/oss, min "efternamnsring" med lika många diamanter som vår vigseldag, förlovningsdag och månadsdag, dessutom två st extra diamanter på sidan om symboliserar mannen och mig som par, och/eller våra två barn (vet ju aldrig om fler kommer, men för tillfället är det två barn). Ska bli spännande att värdera den om ett tag,,,har vi gjort ett kap eller ej!?!? Hur som så är detta vår familjering som ska få leva vidare i vår familj! Den är ju dessutom vintage så har redan en annan historia från USA och nu får den leva vidare i Sverige :)

  • MH2014

    Vet ni, tokig som jag är så har jag beställt två vitguldsringar idag, en till mig och en till min blivande, haha... Vi som inte skulle ha mer än en ring var kommer nu antagligen. TT sluta med två till honom och tre till mig :) Tokigt! ;)

  • MH2014

    Bella84 - stort GRATTIS :) Det bästa livet har att erbjuda! Och vilken härlig info era gäster kommer få på bröllopsdagen :D
    ja! jag kommer ha tre ringar!!alla väldigt olika och matchar egentligen inte alls! precis vad jag gillar!! Min riktiga är ju egentligen en ensamring, men men... Får se resultatet sen om en tre veckor ca :)

  • MH2014

    Det bästa är ju att karln inte har en aning!! Vilken chock han kommer få på vår vigsel nör det är tre ringar han kommer få trä på :O). hahaha!

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014