• PoS

    Bröllop vintern 2013/2014

    MH2014 skrev 2013-06-10 08:28:51 följande:
    Tycker jag känns norrländskt :)
    Tack för tipset! Vi är nu inne på att göra tunnbrödsnittar
  • PoS

    Johanne, i min bekantskapskrets har det funnits alla sorter genom åren, veganer; endast grönsaker och mjölkprodukter, fiskätare och så vidare i all oändlighet. Jag själv tycker inte att man "borde" klassas som vegetarian om man äter fisk just på grund av det du säger, det har ju ett ansikte Men det beror ju på anledningen till varför man valt att sluta äta kött, om det är av miljöhänsyn eller etiska val tex.


    Dock är alla veggisar i min bekantskapskrets just nu i homogen samklang (pris ske gud) och äter samtliga fisk när de äter ute eller går på fest, av praktiska skäl (vilket kanske låter konstigt men så är det i alla fall). Vi har inga problem med helvegetarisk kost men det var mest för att vi själva snöade in på rödingen haha som det blev så. I slutändan kanske det blir helvegetariskt just för att undvika missförstånd - antingen äter man kött eller inte lixom. Då behöver man inte krångla till det så mycket.


    Men jag är så tacksam för alla era synpunkter! Det är bra att tänka på allt så man inte står där och tycker att man har koll och så har man inte det.

  • PoS
    Eliin skrev 2013-06-17 09:43:39 följande:
    Då var kyrka och lokal bokad till den 1/2 2014 Glad
  • PoS

    WOW, vilken klänning MH2014! Helt i min smak! Fantastiskt fin. Har du provat den alltså? Hur kändes den på?Jag har redan köpt två klänningar. Den ena köpte jag oprovad på Blocket och den andra provade  jag först men slog till. Den första ska jag ha på själva vigseln och den andra på festen. Det kommer bli så bra hoppas jag men jag får inte gå upp i vikt ett enda gram för båda klänningarna sitter tight haha.men jag är på jakt efter en mantel/cape vilket inte är helt lätt. Min mor har erbjudit sig att sy en och vi har tittat på modell och mönster och hittat en variant som känns bra (men inte helt klockren). Det som är fördelen är ju att jag kan använda den efter också, vilket jag verkligen skulle också för den känns som jag. Men frågan är om jag då tycker den är för "nerklädd" om ni fattar hur jag menar... Ack ja, tänk alla dessa frågor vi har. I slutändan blir nog gifta ändå tjejer haha!

  • PoS

    bettansss, haha, vad roligt! Jag hade precis samma tanke i natt och låg och filade på talet till min man. Hehe, det lät strålande bra där under vargtimmen men kanske inte riktigt lika bra i dagsljus...

  • PoS

    11/12-13 Nettan69- Stockholm, vigsel på jobbet en onsdag(förskola), fika efter vigseln med kollegor, familj och vänner och därefter bröllopsmiddag med familj och de närmsta vännerna. Färgtema är ljusgrönt och ivory. 4/1-14 Lindlund - Björkviks kyrka (Katrineholm), fika efter vigseln med familj och vänner i Sockenstugan och efter det bröllopsmiddag med efterföljande fest med familj och de närmaste vännerna. Färgtema är vinrött och svart. 25/1 -14 PoS - Värmdö Kyrka med efterföljande middag och fest i Hemmesta Bygdegård. Färgtema blått, vitt, silver 1/2-14 Eliin - Hunnebostrands kyrka med bröllopsmiddag och fest i Folketshus i färgerna vitt och silver 11/2-14 MH2014 -Västerås, mingelvigsel en tisdag med old hollywood/art deco/glamour/bohemisk touch 22/2-14 Jenniien -  Åkers kyrka med bröllopsmiddag och fest i Gammelgården på Tallnäs stiftgård 22/2-14 bettansss- Linköping borgerlig vigsel med efterföljande middag. "Klassiskt och elegant" i färgerna svart, vitt och champagne 22/2-14 Maddox- Halmstad, middag och fest på Tönnersjö bygdegård färgtema vitt,lila,silver 29/12-14 Johanne - Jämtland Nu finns jag också med! Åh vad roligt det är att följas åt. Jag har ju inte varit så aktiv på typ 4 veckor pga semester men nu är det vardag igen så nu är det bara ösa på.      

  • PoS

    Men vad tusan är problemet. Sitter på datorn och ändå inga radbrytningar?? But why?? Gah, blir tokig. MH2014 men åååh vilken tjusig klänning och den där idén med en ram istället för ett corsage var ju helt underbar! Buketten var ovanlig och vacker också, kan du få till en sån till den där klänningen kommer det ju verkligen vara som pricken över i! Angående inbjudan så har vi bestämt att skicka ut våra 20 oktober med OSA 15 december. Vi har funderat massor kring när man ska skicka men i slutändan beslutade vi att vi behöver minst 1 månad innan för att veta hur många som kommer, dvs 25 december. Det är ju dock juldagen så vi bestämde att ta OSA innan jul istället. Därefter tyckte vi att det kändes bra med två månaders betänketid. Kanske lite kort men men... om inbjudningarna blir klara långt innan dess kanske vi skickar de tidigare haha, vi får väl se

  • PoS

    MH, känner igen det där med förvaringen!! jösses vad grejer det blir. Och var ska man göra av allting sen??Jag är sjukt sugen på sån där jättefin glasburk med kran som du hittat. Så jäkla fin! Frågan är bara vad vi ska ha i den haha.Jag och svärmor ska om två veckor åka och musta äpplen till vår varma äppeldryck som vi ska bjuda på som välkomstdrink, kanske ska ha den där i?!

  • PoS

    Ojojoj hörni. Jag köpte min vigselring idag!!! Pirr, pirr i magen! Den är verkligen inte alls vad jag hade tänkt från början. Jag hade en bild av ngt fyrkantigt o stramt o ändå ganska klassiskt men ack vadjag bedrog mig. Det blev stort o svulstigt o blingbling så man trillar av stolen... Haha, så kan det gå

  • PoS

    Jag sitter på mobilen o får inte bilder att laddas upp.. men jag ska föra över alla bilder jag tagit haha så jag kan börja visa lite resultat (och inte bara snacka så mkt...) :-P

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014