Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Bröllop vintern 2013/2014

    Eliin - gick tillbaka några sidor för att uppdatera mig :) köpte du den begagnad eller den du provade? Tänkte på knapparna.. Nu vet jag inte vart han tänkte kolla på kostym men många butiker erbjuder ju formning, skrädderi för att få en kostym att sitta snyggt, för nästan ingen kostym vart man än köper ifrån sitter perfekt från början :)

  • MH2014

    PoS - välkommen tillbaka :). Då har ni liknande inbjudningar som oss kanske, vi har ju valt att göra inbjudningen i brevform på brevpapper! Ang ring så blev det ju med som vår tanke, då vi vill köpa en pre-owned till mig, haha... Har kollat ut en i två månader nu,,har den och en till som jag fått bra pris på så ikväll/imorgon måste jag bestämma mig för vilken det ska bli,,,,spännande!! Och svårt!!

  • MH2014

    Stensparre - har du nå inspirationsbilder? Är så svårt att få en överensstämmande vision när man bara skriver ting :)
    jam jag har joförsig målat vårat träd själv med pensel och akvarell.

  • MH2014

    Känns som om det går sakta frammåt - idag beställde jag nya skor (får vi se om de duger, tänker på de förra), ikväll/imorgon bitti måste jag beslutat mig för vilken ring jag vill ha. Står mellan två snarlika med med olika slipning och antal diamanter. Vann idag ett statement halsband jag tävlat om,,kanske inte mitt första handsval men måste ju prova det först. Om inte annat så kommer jag garanterat använda det vid andra festligheter, kanon!
    tror inte det va nå mer som hänt denna v i planeringen :)

  • MH2014

    Nettan69 - vilket jobb, men kul och ambitiöst :)
    wow! grattis till vinsten,,vilken skön budgetkostnad att stryka och skriva 0:- ;)

  • MH2014

    Förstå mig rätt nu - Jag älskar vårt upplägg och ser fram emot dagen,,,men ändå kan jag då och då drömma om en stadshusvigsel och efterföljande lunch eller bjudning med bara våra kompisar och två föräldrar! Lite SATC Carrie&Big..... Hmm, varför harden önskan helt plötsligt blivit så stark??

  • MH2014
    Nettan69 skrev 2013-10-28 07:41:45 följande:
    Ibland känner jag samma sak som du MH2014. Allt detta tjafs som tyvärr uppstår (läs svärföräldrar...)
    Min m2b och jag har varit gifta förut båda två, jag en gång och han 2 ggr. Båda har gjort stort med kyrka och allt. Han har även gjort rådhus + rymt iväg på semester och skickat vykort att de gift sig.

    Så det här vi gör är väl ett mellanting, men ibland känner jag bara att jag vill gifta mig och så är det bra sen.

    KRAM till oss alla. Det kommer bli så bra!

     
    izredam skrev 2013-10-28 08:14:30 följande:

    Jag håller helt med er. Jag la fram det förslaget för herrn i huset innan vi började planera, det är en av anledningarna till att det har tagit så lång tid innan vi kom till skott, men han vägrar med motiveringen att "då blir det ju inte på riktigt" - så tillslut kompromissade vi med närmsta familjen och sådär... Det blir nog bra tillslut för oss allihop :)

    På veckans planering står i alla fall


    ringa restaurangen bestämma hur mycket glögg/kaffe/pepparkakor som behövs på "kyrkbacksfikat".. boka hotell till bröllopsresan, ev. bokade vi flyg igår, men jag är lite rädd att vi måste göra om den bokningen... tentaplugg hemtenta

    I typ den ordningen ;)


    Åh va skönt och höra!!

    Min sambo har ju velat åka iväg och göra det det är jag som velat ha mina vänner med mer än han velat ha sina (många är ju våra gemensamma efter alla år) När han friade va ju tanken en utomlandsvigsel alt vigsel i stadshuset/arlanda sedan åka. 
    Han är ju fortf på att ändra om jag vill. Det är jag som ser allt annat. Allt är inhandlat och bokat inför den vigseln vi nu planerat i flera månader,,då skulle vi ju ha en masa "brtkastade" pengar, då vi skulle ha mycket att sälja vidare, vilket vi är urkassa på och ger typ bort för att bli av med...och det känns surt! sedan skulle jag ju då vilja byta klänning då den är lite för "stor" i min mening, visst den skulle funka men nja. Den har ju varit nja ela tiden i mina ögon.

    Gaahh va svårt!! Spara datum till de som behöver skulle ju postas i helgen som kommer........HJälp!!!!!
  • MH2014

    PoS - visst tror jag det kan handla om "nerver" eller så...det är ju ingen tvekan om oss! Känns som om det blir lättare att göra det bara vi så slipper man "tjafset" eller funderingar från folk runt om. Vi vet ju att vissa som förväntas bli bjudna inte kommer bli det, men känner att alla är vuxna människor, men det verkar som att (när man läser runt) folk går i småskolan igen när det vankas bröllop. Och nu menar jag ju att många brudar skrivit om hur gäster beter sig eller inte beter sig! Äh.... :)

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014