Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Bröllop vintern 2013/2014

    Bella84 - jag gillar accessoarer, ju galnare ju bättre, typ :)
    har du visat din klänning???

  • MH2014

    Det framgick inte så bra att du poängterade ;)
    passar ihop med skorna :)

    ja vigör se vad det blir tillslut... Tror iaf jag ska välja svart som accentfärg! Svarta statement skor, svart statement halsband lutar det åt nu. Och så beach-håret ala Lana del Rey, tror jag. Men vågar inte rista nå i sten förrän jag börjat köpa accessoarerna :) Jag är ju svag för armring och sådant där armband med ring ihop!! Men den klänningen det tillslut blev, vilken var helt otippad!, ruckade min vision lite så är liksom lite "fast i ingenting"

  • MH2014

    Tack!! Ja, jag gillade den på i affären, (tänkte inte ens prova den först) men tvekar lite iaf. Men har tänkt som så att min drömklänning kommer jag aldrig få, den oberoende ekonomin finns inte, haha, så jag är nöjd med den jag kommer ha.
    ja tid tar det! går inte annat än att hålla med!! Är mest frustrerad omalt som måste göras dagarna innan och på stora dagen! Vi har ju två små barn med som ska involveras och fixas till :) så nör nyårskläderna börjar dimpa ner i butik så blir det shopping med dem så de får välja,,eller storasyster får välja till dem båda.

  • MH2014

    URSÄKTA stavningar och ordval som jag och ipaden inte är överens om,,och jag bara postar ursnabbt så fort jag skrivit klart :D

  • MH2014

    Vi har ju ett litet annorlunda upplägg då vi har mingelvigsel mer än bröllop. Våra barn kommer vara med nästan 4 år då och 1 1/2år, men sedan har vi önskat barnfritt då vi vigs i ett museihus som inte lämpar sig för barn, med kaminer och dyl. Sedan har vi som sagt "bara" mingel ;) Vi ville inte ha fest utan en lugnare fin kväll med våra närmaste och barn, ca 40gäster, fler vänner än släkt!

    förstår era funderingar!,,men ärligt tror jag att så unga barn har det roligare någon annanstans. Tyvärr får dem ju kanske inte den uppmärksamheten som de gärna kräver :) Nu blir jag säkert påhoppad, men jag tycker ni är kanon föräldrar som inte har barn ihop med alkohol (tar föregivet att ni kommer servera det!) Och med det menar jag inte att man är dålig förälder om man har barn med på bröllop med alkohol men fokusen kanske inte ligger till barnens bästa när vuxna börjar fumla runt senare även fast barnen är med nyktra personer så greppar de personlighetsföröndringar bättre än man tror!, men det är bara så jag tycker :) Sen kan väl föräldrar få vara "vuxna" en speciell dag och inte behöva vara just mamma eller pappa på plats :)

  • MH2014

    Jools - jag har valt en dyrgrip vid förlovningen och som också kommer vara min vigselring då jag bara skulle ha en, då la vi krut på riktigt bra diamanter då jag ska bära den lääänge är ju tanken ;) Men nu kommer vi köpa en "efternamnsring" som en andra ring, den kommer vara antik och pre-owned och symbolisera tiden då vi fick gemensamt efternamn hela familjen

  • MH2014

    Izredam - vi kör bröllopsnatten hemma då vi åker tidigt på morgonen på minimoon,,men om inte upplägget va sådant hade vi nog inte lagt allt för mycket på rummet då man hört av brudpar att man oftast är helt slut och istort sett stupar i säng! Hade nog fördelat det som så att inte så fancy rm men ordentlig frukost på rummet med hela kitet :)

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014