• PiaB

    Hemsk möhippa, fortfarande ledsen efter snart ett år...

    Det där var inga trevliga kompisar! Jag kommer aldrig att begripa varför sk. vänner vill utsätta sin vän för en massa som den inte vill.


    Jag har sagt ifrån på skarpen till dem som jag tror kan hitta på något, att det är ingen idé att hitta på något förnedrande eller bungy jump eller liknande. Förnedringen följer jag helt enkelt inte med på och pengarna för bungy jump kan de lika gärna spola ned i toaletten. Då vet de vad som gäller, och om de väljer att ändå göra något sådant så är det utan mig.


     


    När jag fyllde 30 fick jag ett fallskärmshopp av kompisar, men det visste de att jag ville göra. Kanske låter konstigt. Men för mig är det skillnad att hoppa fallskärm med en instruktör på ryggen, och att hoppa ut för ett stup med en gummisnodd runt vristerna.


    Att dina vänner visste att du inte ville, är ofattbart. Och faktiskt att instruktören hoppade med dig också. De brukar, och ska, kolla väldigt noga att man verkligen vill och gör det frivilligt.


     


    Hoppas du kan gå vidare nu. Försök göra det till positiva minnen trots allt Och jag håller med om att du borde försöka få till en fruhippa med dina riktiga vänner, som vill umgås med dig på ett sätt som du vill. Varför inte runt ettårsdagen?


     


     


Svar på tråden Hemsk möhippa, fortfarande ledsen efter snart ett år...