• AgnesB

    Mingel och tilltugg INNAN vigsel??

    Jag tror det är superbra att ha mingel innan vigseln, då hinner folk värma upp lite innan middagen och det kan bli bra stämning. Så hinner man ju också hälsa ordentligt på alla sina gäster och inte stressa med detta medan de äter. 

    Vi kommer att ha en drop-in-brunch från 12-2 (ish) med avslappnad stämning, lite trädsgårdslekar (kubb etc) och sedan kommer de flesta att gå till stället där vigseln ska hållas (givet fint väder). Det är ca en halvtimma att gå men det är många som säger att de uppskattar chansen att få lite motion under dagen och inte bara sitta och vara fina hela tiden. De som inte vill gå kör vi ner till stranden på traktor.  

  • AgnesB

    Mm, håller med PimPim om att två minglar kan bli kaka på kaka. Det beror lite på situationen egentligen. För att vi har bröllopet jättelångt från där alla bor vill vi att de ska känna sig välkomna på "huvudkvarteret" (gården där vi håller festen och där de unga gästerna ska bo) under hela helgen och inte känna att de måste sysselsätta sig själva i en stad de inte känner. Dock tänker vi ge de som vill göra detta massor av tips på hur de kan gå till. 

    Det beror ju helt på situationen. kanske är det så att ni inte ser många av gästerna ofta för att de bor långt borta? Då kan två mingel vara smart för att ni får bättre tid att prata med folk som ni kanske annars bara skulle hinna hälsa på.

     

  • AgnesB
    Allis skrev 2013-03-15 10:41:11 följande:
    Vår vigsel börjar kl.16 inne i naturreservatet. Det är en liten bit att gå och vi pratar Skåne i augusti så då är det ofta varmt. Jag räknar med att de flesta kommer lite tidigare för att de kanske inte rikitgt vet hur lång tid det tar att komma dit och för att miljön där är så unik så man vill nog passa på att titta runt lite. Min bästa vän och hennes man ska ha ett litet bord med kall, alkoholfri dryck för gästerna och det tycker jag är lagom att bjuda på innan vigseln.
    Ska ni gifta er vid Stenshuvud? Vi med men i juli!
Svar på tråden Mingel och tilltugg INNAN vigsel??